Kun for erhvervsdrivende  
Arbejdstøj - Bliv klædt godt på

Arbejdstøj – Sådan bliver du klædt godt på i en travl arbejdsdag

Dit arbejdstøj og -fodtøj, hvad enten det er arbejdssko eller sikkerhedssko, skal passe til dig. Ikke omvendt. Ellers bliver det lynhurtigt nogle meget lange dage i stramt og ubehageligt arbejdstøj eller fodtøj. Det kan du måske allerede nikke genkendende til, og du er måske nu på jagt efter noget nyt og behageligt arbejdstøj.

I så fald er du landet det rigtige sted. Al vores arbejdstøj og sko har en god og behagelig pasform. Du kan bl.a. få tøj, der kan justeres og tilpasses, så det sidder, lige som det skal på dig, og er derfor komfortabelt at have på – også selvom det er en lang arbejdsdag med eventuel overarbejde. Har du brug for sparring eller vejledning af arbejdstøj, kan vi hjælpe dig videre.

Arbejdstøjet skal passe til dine opgaver

Vi ved, hvor vigtigt det er, at være klædt ordentligt på til en krævende arbejdsopgave. Arbejdstøjet og skoene skal passe til dine opgaver, og det udfordrende arbejde, du står overfor i hverdagen. Du kender garanteret det at have arbejdstøj på, som enten sidder forkert, skaver eller klemmer. Det er på ingen måde rart, og det bør ikke være sådan.

Vores kollektioner og ikke mindst de mange typer af arbejdstøj, du kan købe hos os, tager højde for de varierende og ikke mindst krævende arbejdsopgaver, du bliver mødt med hver eneste dag. Uanset hvilken branche du arbejder i. Arbejdstøjet er derfor udviklet med sans for den mindste detalje i en høj og slidstærk kvalitet, så vi på den måde er med til at gøre dine arbejdsopgaver langt nemmere, og du bliver derfor mere effektiv – så du har tid til mere.

Ikke nok med den store fokus på detaljen, så får du også arbejdstøj i et smart og nutidigt design. Du kan derfor roligt føle dig godt tilpas i arbejdstøj og –sko fra Würth. Vi mener, at du skal kunne handle og få kompetent vejledning om det rette arbejdstøj, når og hvor det passer dig. Det skal også være nemt og bekvemt at købe arbejdstøj og sko, og derfor er vi tæt på dig.

 

Arbejdstøj skal passe til dig og dine behov

Vælg hvor du vil købe dit Würth arbejdstøj

Når du bestiller arbejdstøj hos Würth, står vi klar til at hjælpe dig med gode råd, hvor og hvornår du vil.

Du kan eksempelvis få besøg på din virksomhed af én af vores arbejdstøjsspecialister, der kan give dig kompetent vejledning om den rigtige tøjstørrelse og hvilket arbejdstøj, der matcher dine arbejdsopgaver.

Du har også mulighed for at bestille dit arbejdstøj i Online-shoppen eller gennem vores Würth app, som findes til både iPhone og Android-telefoner. Så kan du selv vælge, om du vil bestille dit arbejdstøj på farten, eller når du er på kontoret. Du kan også gøre det derhjemme hvis du ønsker dette. Er du ikke allerede oprettet på shoppen, kan du oprette dig her.

Du kan selvfølgelig også tage fat i din egen Würth sælger, ringe til vores kundeservice på telefon +45 79 32 31 70 eller besøge en af vores nærmeste butikker.

Prøv tøjet i vores butikker

Har du brug for at prøve arbejdstøjet, inden du køber det, kan du finde én af vores mange Würth-butikker, der er fordelt over hele landet. Her kan du prøve vores brede udvalg af arbejdstøj og finde den helt rette størrelse i ro og mag. Vi har butikker i alle de store byer som f.eks. København, Århus, Odense, Aalborg og Esbjerg. Du finder din nærmeste butik på wuerth.dk/butikker – her står vores kompetente butikspersonale klar til at hjælpe dig.

Få besøg af vores arbejdstøjsspecialister

Bestilling af arbejdstøj kan nogle gange være tids- og ressourcekrævende. Især hvis du skal bestille tøj og sko til alle dine medarbejdere. Vi har derfor gjort det let for dig at få moderne, gennemtestet arbejdstøj i høj kvalitet. Lad os besøge din virksomhed og hjælpe dig med arbejdstøj til dig og dine ansatte.

Vores kørende arbejdstøjsspecialister kommer gerne ud til din virksomhed, så du kan se tøjet, mærke kvaliteten og få taget mål i vante omgivelser. De giver dig også vejledning om funktionalitet, pasform og hvilket tøj, der passer bedst til din virksomheds arbejdsopgaver. Du behøver heller ikke bekymre dig om medarbejdernes tøjstørrelser og pasform – vi holder styr på det for dig, så du nemt kan bestille tøj efterfølgende. Prøv tøjet og bestil med det samme hos specialisten.

Aftal et møde med vores arbejdstøjsspecialister og få besøg, når det passer dig.

Arbejdstøj med tryk eller eget logo

Skal der tryk på? Når du bestiller tøj hos vores sælgere i butikkerne eller gennem vores arbejdstøjsspecialister, har du mulighed for at få tryk og logo på tøjet. Dit firmanavn eller -logo er en stor del af det færdige udseende på arbejdstøjet, og da tøjet er med til at præsentere din virksomhed udadtil, er det selvfølgelig vigtigt, at trykkets kvalitet sammen med tekstilet understøtter helhedsindtrykket. Derfor er det vigtigt at vælge den rigtige tryktype, så det tilpasses tøjet, og får et holdbart og flot resultat. Så tag fat i os og få vejledning om, hvor og hvordan trykket skal anvendes, så du får tryk på arbejdstøjet, som holder.

 

Det bedste arbejdstøj sidder godt og er smart

Hvad er det bedste arbejdstøj?

Det bedste arbejdstøj er det, du føler dig godt tilpas i. Det er derfor meget individuelt. Til gengæld ser og hører vi dog en række fællesnævnere fra vores kunder for, hvad der giver udslaget for det bedste arbejdstøj. Når du er på udkig efter noget nyt, kan du med fordel overveje dette:

 • Det skal være i høj og slidstærk kvalitet, da du bruger dit arbejdstøj rigtig meget
 • Det skal være smart og pænt, så du føler dig godt tilpas – også til kundemøder
 • Det skal være rart at have på, have god pasform og være i den rigtige størrelse
 • Det skal være muligt at prøve arbejdstøjet, inden du køber det – tjek vores butikker eller specialister
 • Det skal være funktionelt og have den nødvendige bevægelsesfrihed
   

Arbejdstøjskollektioner med WÜRTH MODYF og ENGEL

Hos Würth fører vi nøje udvalgte mærker i vores arbejdstøjskollektion, og i alt kan vi tilbyde mere end 800 produkter inden for arbejdstøj fra WÜRTH MODYF og ENGEL.

I mere end 20 år har WÜRTH MODYF været garant for arbejdstøj og sikkerhedssko i høj kvalitet. Selskabet er ligesom Würth Danmark en del af den verdensomspændende Würth-koncern. Med WÜRTH MODYF får du moderne, dynamisk og funktionelt tøj af højeste kvalitet. Produkterne er blevet fremstillet af passionerede samarbejdspartnere, kreative håndværkere og innovative teknikere. Det er bl.a. blevet til Stretch X, Nature og NEON.

 

Arbejdstøjskollektion - WÜRTH MODYF

Kollektion: Stretch X

Strech X kollektionen giver dig gennemtænkte detaljer, god bevægelighed og et flot nutidigt design. Tøjet er produceret i de bedste materialer, og du får derfor tøj, der både er holdbart og komfortabelt. Et udvalg af de detaljer, du finder i kollektionen, er skjulte knapper, så du undgår at ridse følsomme materialer, elastik i livet, beskyttelse mod elektromagnetiske stråler ved lommen og knælommer i vandafvisende materiale til knæbeskytter.

Kollektion: Nature

Nature kollektionen giver dig praktisk og funktionelt tøj i et moderne design. Selvfølgelig også lavet af materialer i højeste kvalitet. Tøjet har alle de funktioner, du har behov for og er behageligt at have på. Desuden kan du med Nature kollektionen bruge tøjet til både fritid og arbejde. Det gælder uanset, om det er en T-shirt, buks eller sikkerhedssko.

High Vis kollektion: NEON

Med High Vis kollektionen NEON bliver du synlig fra alle vinkler. Fluorescerende materialer og reflekser sikrer dig høj synlighed og dermed stor sikkerhed, når du bevæger dig rundt - også når det er mørkt. Tøjet opfylder naturligvis europæiske og internationale standarder. Det gælder både High Vis bukser, trøjer, T-shirts og overtøj. Selvom vi med kollektionen vægter din sikkerhed højst, går du på ingen måde på kompromis med komforten. Kollektionen er kendetegnet ved et smart sporty design og produceret i innovativt 4-vejs-stretchmateriale fra inderst til yderst. Tøjet er derfor utroligt behageligt at have på og giver dig stor bevægelsesfrihed.

Arbejdstøj der kan ses i mørket - NEON

Arbejdstøjskollektion ENGEL

I vores kollektioner kan du også finde arbejdstøj i mærket ENGEL. ENGEL-arbejdstøjet er en del af den danske, familieejede virksomhed F. ENGEL, der med inspiration fra USA i 1927 etablerede idéen om arbejdstøj i denim. Mærket har altså en solid historie og ikke mindst produkter inden for arbejdstøj, så der er ingen tvivl om kvaliteten, når du handler ENGEL igennem Würth.

 

Typer af arbejdstøj

Når du handler arbejdstøj hos Würth, kan du finde alle typer af tøj. Vi har et stort og bredt sortiment, så lad os klæde dig godt på uanset vejr eller typen af arbejdsopgaver. Find arbejdstøjet hos Würth både når det drejer sig om arbejdsstrømper, arbejdsundertøj, arbejdsbukser og overalls, arbejdstrøjer, arbejdshandsker, arbejdsshorts, overtøj eller T-shirts.

 

Arbejdsbukser og overalls

Mangler du funktionelle arbejdsbukser (der holder), har vi et bredt udvalg af bukser, så du kan finde lige præcis dem, der matcher dit behov. Fælles for alle bukser og overalls er, at der er tænkt på detaljen, og de har derfor funktionelle og praktiske detaljer. Der er bl.a. lommer til forskellige formål, så du altid har det, du skal bruge ved hånden.

Find dine næste arbejdsbukser her og overalls her

Arbejdstrøjer

Mangler du sweatshirts, pullovers eller skjorter i god pasform med funktionelle lommer?

Trøjerne findes i flere designs og med forskellige funktioner, der gør din arbejdsdag lettere. Så dyk ned i vores brede udvalg og find den rette trøje til dit behov.

Se udvalget af arbejdstrøjer her

Arbejdssko og sikkerhedsfodtøj

Vores sikkerhedsfodtøj består af både sko, støvler, sandaler og træsko. Vi har naturligvis fodtøj, der dækker alle sikkerhedsklasser, og du kan derfor finde en sikkerhedssko til dit behov.

Flere af vores sikkerhedssko er med Flexitec® teknologi, der med en fjedersål formet efter foden beskytter dine led og giver dig en god kropsholdning. Vi har selvfølgelig også sko med god stødabsorbering.

Find vores sikkerhedssko her

Overtøj – arbejdsjakker, arbejdsveste og meget mere

Du har hørt det før, men der findes ikke dårligt vejr – kun forkerte klæ’r. Så på med det rigtige overtøj, og vejret er ikke længere et problem. Vi har overtøj til al slags vejr, uanset om det regner, blæser eller termometeret står på minusgrader. I vores sortiment er der flere muligheder, og du finder bl.a. overtøj som f.eks. arbejdsjakker og arbejdsveste, der er vandafvisende og har en god åndbarhed. Vælg mellem pilotjakker, softshell jakker, veste, kedeldragter og regnsæt.

Klæd dig ordenligt på med udvalget af overtøj her

Arbejds t-shirts (også med tryk)

Vores arbejds t-shirts findes i mange varianter med forskellige designs og farver. Materialet er ikke kun blødt og yderst behageligt at have på, men også i en super kvalitet der gør, at de holder pasformen – også selvom de er vasket mange gange.

Du finder alle vores arbejds t-shirts her

Er du på jagt efter en arbejds t-shirt med trykt firmalogo eller navn, kan vi sagtens hjælpe dig videre. Vores arbejdstøjsspecialister kan vejlede dig om, hvordan du får et holdbart tryk på dit arbejdstøj. Bliv ringet op og hør nærmere her.

Arbejdsshorts

Ligesom der ikke kun findes dårligt vejr, så hænder det da også, at det danske vejr viser sig fra sin bedste side. Når det sker, er det med at have arbejdsshortsene klar. Alle vores shorts (og knickers) har ligeså en fantastisk pasform, ergonomi og bevægelighed som vores arbejdsbukser, og har naturligvis også en holdbar kvalitet.

Har du behagelige shorts klar til de varme tider? Se alle vores arbejdsshorts her

Arbejdstøj i den rette størrelse

Når du vælger dit arbejdstøj, er det ikke kun vigtigt, at vælge det som passer til den givne arbejdsopgave. Du skal også tage højde for at vælge den rigtige størrelse, så tøjet sidder rigtigt på dig. De mange detaljer og funktioner, arbejdstøjet giver dig, fungerer langt bedre, når det sidder, som det skal.

Vi har udarbejdet en størrelsesguide så du måler din størrelse korrekt. Det en rigtig god idé, at få nogle til at hjælpe dig med målingen, så det bliver mere nøjagtigt, da det ofte ikke er muligt selv at stramme målebåndet nok til. Behold skjorte og bukser på og stå afslappet. Lad armene hænge løst ned. Før målebåndet vandret rundt om kroppen og sørg for, at det ligger fast ind til kroppen uden at stramme alt for meget.

Når du måler, skal du måle tre områder:

 • Overdele (brystvidden i centimeter)
 • Underdele (livvidden i centimeter)
 • Skridtlængde (måles indvendigt fra skridt til kant af fodtøj)
   

MODYF størrelsesguide

Jakker, trøjer & T-shirts
StørrelseXSSMLXLX
Brystvidde, cm889299105114122
Bukser - Alm. skridtlængde
Størrelse444648505254565860
Livvidde, cm74-7778-8182-8586-8990-9394-9798-102103-107108-112
Skridtlængde, cm79-80,579-80,581,5-8381,5-8384-8584-8586-8786-8788-89
Bukser - Ekstra skridtlængde
Størrelse9498102106110
Livvidde, cm79-8283-8387-9091-9495-98
Skridtlængde, cm82-83,584,5-8684,5-8687-89,587-89,5

 

ENGEL størrelsesguide

Jakker, sweatshirts & T-shirts
StørrelseMLXLXXLXXXL
Brystvidde, cm100106112118124
Skjorter
StørrelseSMLXLXXLXXL
Svarer til str.37/3839/4041/4243/4445/4647/48
BukserStørrelse (livvidde i cm)
Standard skridtlængde, 88 cm8084889296100104
Kort skridtlægnde, 76 cm-K84K88K92K96K100K104
Ekstra skridtlængde, 92 cmL80L84L88L92L96L100L104

 

Sikkerhedssko og sikkerhedsklasser

Arbejdssko med den rette sikkerhedsklasse

Når du skal vælge den rette arbejds- og sikkerhedssko, er det vigtigt, at du er opmærksom på hvorvidt sikkerhedsfodtøjet opfylder en række krav i henhold til sikkerhedsklasse EN 345 / EN ISO 20345. Sikkerhedsklassen giver dig indblik i, hvilken beskyttelse den givne sikkerhedssko giver dig, og du får derfor tryghed og vished om, at skoen sikrer dig, hvis uheldet er ude, og du eksempelvis taber noget tungt ned over foden eller træder på en spids genstand. Er du nysgerrig på de forskellige sikkerhedsklasser, kan du danne dig et overblik her.

Sikkerhedsklasse*TåspidskappeOliebestandig stålStød-absorbering i hælområdeAntistatiskSømværnVandtæt (mindst 1 time)Profileret ydersål (skridsikker)Overmateriale ikke læder. Fuldstændig formet fx gummistøvle
SB      
S1    
S1P   
S2   
S2P  
S3 
S5

* Iht. EN 345 / EN ISO 20345

 

Værd at vide om sikkerhedssko

 • Der skal anvendes sikkerhedsfodtøj, hvis dit arbejde ikke kan tilrettelægges og udføres uden risiko for at skade fødderne, hvis der bruges almindeligt fodtøj – f.eks. fordi, der er tunge genstande, der kan falde ned over fødderne, eller fordi der er risiko for at træde på søm eller andre skarpe genstande, der kan trænge gennem en almindelig sål
 • Der findes mange forskellige typer sikkerhedsfodtøj, fx sko, træsko, sandaler, støvler, gummistøvler eller støvletter, og der er stor forskel på, hvilke beskyttende egenskaber, det har. En sikkerhedssko er ikke ”bare en sikkerhedssko”
 • Alt sikkerhedsfodtøj har en såkaldt sikkerhedsklasse (fx SB, S1P eller S3). Sikkerhedsklassen viser dig, hvilke beskyttende egenskaber fodtøjet har
 • Arbejdsområder, hvor sikkerhedsfodtøj altid skal anvendes, skal afmærkes med skiltning
   

Sådan vælger du den rigtige sikkerhedssko

 • Sikkerhedsfodtøjet skal vælges ud fra de risici, der er på arbejdsstedet. Start derfor med at vurdere dette og afgør herudfra, hvilken sikkerhedsklasse dit fodtøj skal have
 • Om der skal vælges sko, støvler, sandaler eller en anden type fodtøj afhænger først og fremmest af, hvor meget af foden, der skal beskyttes
 • Hvis du går meget eller går på kuperet terræn, kan du med fordel anvende sikkerhedsfodtøj med en smidig sål, stødabsorbering og god støtte, så du ikke vrikker om
 • Er underlaget glat, bør du vælge fodtøj med en profileret (skridsikker) ydersål
 • Ved knælende arbejde anbefales fodtøj med ekstra beskyttelse over skosnuden, så tåkappen beskyttes mest muligt mod slid
   
Få et rigtig godt tilbud på smart arbejdstøj

Få et godt tilbud på dit næste arbejdstøj

Har du brug for hjælp og vejledning eller ønsker et godt tilbud?

Du får komplet vejledning om funktionalitet, pasform og hvilket tøj, der passer bedst til alle arbejdsopgaver. Al vores arbejdstøj og sko har en god pasform. Du kan bl.a. få tøj, der kan justeres, så det sidder godt på dig og er behagelig at have på.

Lyder det interessant? Så lad os ringe dig op og aftale et besøg.