Kun for erhvervsdrivende  

Specialistviden til større projekter

Kom sikkert fra start til mål

Vores specialister hjælper dig sikkert i mål fra de indledende tegninger til byggeprojektet afsluttes. Vi har bl.a. specialister inden for arbejdstøj, skudmontage, befæstelsesteknik og passiv brandsikring. Du kan også bruge vores specialister i etablering af autoværksteder. Det kan eksempelvis være, hvis du har brug for sparring til, hvordan værkstedets indretning bedst muligt understøtter arbejdsprocesserne. Læs mere her.

Endelig tilbyder vi også en lang række kurser, hvor du kan få praktisk viden fra vores specialister. Du finder kursustilbuddene her.

 

Specialistviden om arbejdstøj

Bestilling af arbejdstøj er tids- og ressourcekrævende. Derfor har vi gjort det let for dig at få moderne, gennemtestet arbejdstøj i høj kvalitet, der matcher dine arbejdsopgaver.

Arbejdstøj- og skospecialisterne kigger forbi når, og hvor det passer dig. De hjælper dig også gerne med den efterfølgende genbestilling, når det eksempelvis skifter fra varm sommer til vådt og blæsende efterår.

Mød arbejdstøj- og skospecialisterne

Specialistviden om skudmontage

Skudmontage er en tidsbesparende løsning, der giver et bedre arbejdsmiljø end traditionel montage. Men hvilke opgaver i byggeprojektet er bedst at løse med skudmontage? Og hvilke skudmontageprodukter passer bedst til den enkelte opgave?

Vores skudmontagespecialist kan hjælpe dig med at få det bedste ud af løsningen, så du sparer så meget tid som muligt i dine projekter.

Mød specialisten i skudmontage

Specialistviden om befæstelsesteknik

Få besøg af specialisten i befæstelsesteknik, der gerne besøger dig på byggepladsen, så han kan give dig den bedst mulige vejledning i kemisk eller mekanisk befæstelse.

Han kan også udføre trækprøver både inden og efter montering.

Mød specialisten i befæstelsesteknik

Specialistviden om passiv brandsikring

Hvis den passive brandsikring ikke bliver rigtig første gang, skal du lave det hele om. Det koster dig dyrt i ekstra tid og mandetimer.

Vores brandsikringsspecialister kan derfor vejlede dig om, hvordan du opfylder lovgivningen, så det bliver rigtigt første gang.

Mød specialisterne i passiv brandsikring