Kun for erhvervsdrivende  
Bin2Bil

Würth sætter gang i store køretøjer

Additiver | Auto & Cargo

Kundecase: BMS A/S

BMS A/S havde problemer med en kran, hvilket medførte arbejdsstop og værkstedsregninger. Efter rensning og jævnlig forebyggelse i samarbejde med additivspecialist fra Würth Danmark A/S, kører kranen nu uden problemer. Det har sparet BMS rigtig mange penge.

Partikelfilteret på en af BMS’ kraner stoppede til, hvilket skadede motoren. På trods af flere værkstedsbesøg var det ikke lykkedes at finde en holdbar løsning. Würth har specialister på en lang række områder, der rykker ud, når kunderne eksempelvis skal have fundet årsagen til og løsningen på et problem.

Würths additivspecialist Stig Jensen hjalp med at få kranen stabilt kørende. ”Først rensede vi motoren for sod, dernæst partikelfilteret og til sidst hældte vi Dieselcure i tanken. Den behandling virkede,” fortæller Stig Jensen.

Ingen dyre arbejdsstop og værkstedsregninger

”Før vi fik besøg af additivspecialisten fra Würth, brugte vi mange penge på at sende kranen til reparation. Det virkede umiddelbart efter besøget på værkstedet, men så gik det galt igen, og kranen måtte endnu engang på værksted. Det betød, at vi havde en masse arbejdsstop. Det har vi ikke længere, efter vi jævnligt bruger additiver,” siger Kenneth Karberg Nielsen, serviceleder hos BMS, og fortsætter: ”Jeg ved ikke præcist, hvor mange penge, vi har sparet på at undgå arbejdsstop og værkstedsregninger, men jeg ved, at det er rigtig mange penge.”

Forebyggende behandlinger med rens og additiver holder stadig kranen stabilt kørende. ”Når vi ved, at kranen alligevel skal stå stille, kontakter vi additivspecialisten og aftaler, hvor og hvornår han kan rense motoren og partikelfilteret og hælde additiver i,” fortæller serviceleder Kenneth Karberg Nielsen.

Fra små personbiler til store køretøjer

Würth får mange henvendelser fra kunder, der har brug for hjælp til at finde løsninger på problemer med deres store køretøjer:

”Det er ikke kun personbilerne, der skal være godt kørende. Det samme gælder de store køretøjer såsom kranerne hos BMS. Når de ikke kan køre, så bliver det dyrere, end når en personbil går i står, fordi omkostningerne til reparation og arbejdstop er høj. Vi er derfor glade for at kunne hjælpe vores kunder med at holde de store køretøjer kørende og har også en del erfaring med fejlfinding og vejledning om løsninger på dette område,” siger Markedschef for Auto/Cargo hos Würth, Søren Graabach.

Læs mere om vores additiv & motorspecialister

Kontakt os

Hvis du gerne vil have besøg af en vores specialister.