Kun for erhvervsdrivende  
Peugeot Fredericia

Effektivitet på flere planer

Sikkerhed | Auto & Cargo

Kundecase: Peugeot Fredericia

Mekanikernes arbejde er ofte hård kost for hænderne. Snavs fra olie og bremsestøv trænger nemt ind i huden, og den efterfølgende rengøring kan give irriteret hud og rødme. Derfor bruger de Würths hudplejeserie hos Peugeot i Fredericia uden konserveringsmidler, der er effektiv, mild og hudvenlig.

Det kan være fristende at bruge skrappe rengøringsmidler til at få rene hænder, og kombinationen af kemikalier og konserveringsmidler kan være årsag til eksem, allergi og irriteret hud. Derfor har Würth en skånsom hudplejeserie uden konserveringsmidler. Serien, der består af sæbe og lotion, renser og plejer huden effektivt. Samtidig sikrer den lufttætte emballage og medfølgende dispenser korrekt dosering og hurtig proces, der sparer tid ved håndvasken. Og som mekaniker Henrik Steffensen selv siger det, så kan han sagtens tage til fest lige efter arbejde uden at bekymre sig om hverken røde hænder eller sorte negle.

Drøj i brug

I forhold til Henrik Steffensens tidligere erfaringer udmærker hudplejeserien fra Würth sig på flere punkter.

– I mit tidligere job brugte jeg en anden type håndrens, og det er min oplevelse, at Würths produkt er bedre til at tage snavset. Håndrensen indeholder granulat, der effektivt renser det grove snavs af i første håndvask. Tidligere skulle jeg vaske hænder 2-3 gange, inden resultatet var tilfredsstillende. Der er heller ikke behov for at anvende så meget sæbe for at få et godt resultat, da det er drøjt i brug. Samtidig er Würths håndrens nænsom mod huden, og det er vigtigt, når jeg vasker hænder ofte, forklarer Henrik Steffensen.

Nem håndtering & effektiv beskyttelse

Emballagesystemet, der sikrer, at produkterne holdes luft- og bakterietætte, hænger på en dispenser på væggen, så det altid er ved hånden. Dispenserens doseringsventil sikrer desuden, at der altid anvendes den korrekte dosering.

– Dispenseren gør det rigtigt nemt at gå til. Vi sparer tid, fordi det er meget ukompliceret at skifte pose. Man kan ikke gøre noget forkert. Når den hænger på væggen, undgår vi også, at der kommer sæbe over det hele, og det er nemt at tage den rigtige mængde, så man ikke kommer til at tage for meget, siger Henrik Steffensen.

Hudplejeserien indeholder også en beskyttende lotion, der er med til at forebygge irritation og øger effektiviteten af håndrensen, fordi huden er forebyggende beskyttet.

– Jeg bruger også hudlotion om morgenen og efter pausen, og det betyder, at det er nemmere at få hænderne rene, når dagen er slut. Jeg oplever aldrig irritation af huden, fordi produkterne er både milde og effektive. Det er rart, at jeg ikke skal bruge lang tid på håndvask, slutter Henrik Steffensen.