Kun for erhvervsdrivende  
KLIMASERVICEMASKINER A10 OG Y10

KLIMASERVICEMASKINER A10 OG Y10

Bred anvendelse

Coolius A10 og Y10 er effektive og brugervenlige klimaservicemaskiner, der kan anvendes til personbiler, lastbiler, landbrugs- og entreprenørmaskiner. Samtidig kan de også bruges til el- og hybriddrevne køretøjer.

Genanvender kølemiddel

Coolius maskinerne sørger automatisk for at rense og genbruge op til 99,9% af det aftappede kølemiddel, så spild minimeres. Det skåner miljøet og nedbringer samtidig omkostningerne for værkstedet.

Nemt skift mellem olietyper

Maskinen kan uden problemer bruges til både konventionelle køretøjer og elbiler. Den renser nemlig sig selv med kølervæske mellem hvert service - uden brug af ekstraudstyr. Det sikrer, at der udelukkende bruges den rigtige og præcise mængde olie til det givne anlæg.

KLIMASERVICEMASKINER A10 OG Y10
Særligt for A10 og Y10

11 kg tankkapacitet

Mekanisk lås af vægt og derfor egnet til mobil anvendelse

Vægt: 65 kg

Manuel intern skylning med kølemiddel

Hurtig manuelt skift mellem olietyper

3 m kvalitetsslange medfølger – mulighed for at tilkøbe forlængerslange

Leje pr. måned i 5 år inkl. serviceaftale: 599,-

Lås på vægten

Coolius maskinerne er ideelle til mobil anvendelse. De har et højt niveau af stødreduktion og desuden kan vægten låses under transport, så den ikke kommer ud af kalibrering.

Brugervenlig og effektiv

Coolius-seriens maskiner er effektive at bruge pga. den korte opstartsfase og den intuitive menu. Med automatisk påfyldning af væsker tilpasset det enkelte køretøj minimeres tidsforbruget og risikoen for fejl.

Høj driftssikkerhed og udvidet garanti

Det er selvfølgelig vigtigt, at vedligeholde maskinen for at bevare driftssikkerheden. Med en serviceaftale forlænges maskinens garanti til op til 5 år og du får mange andre fordele. F.eks. kan du trække på hjælp fra vores team af specialister, der dækker hele landet og hurtigt kan være fremme hos dig.

LEJ DIN A/C-MASKINE OG SLIP FOR BEKYMRINGER

Alt er inkluderet når du lejer en af Würths effektive og fuldautomatiske aircon-servicemaskiner. Lejeaftalen strækker sig over 5 år og inkluderer samtidig en attraktiv serviceaftale. Det betyder, at du har garanti for driftssikkerhed og slipper for bekymringer.

Würths teknikere kommer på dit værksted og foretager service – helt uden ekstra omkostninger for dig.

Når lejeaftalen udløber kommer vi og henter maskinen.

Eksempel: 599,- pr. måned i 5 år for leje af Coolius A10 eller Y10, inkl. serviceaftale.

Vil du også gøre airconservice nemt for dig selv?

Brug kontaktformularen, hvis du vil høre mere.