Kun for erhvervsdrivende  
KLIMASERVICEMASKINER A10 OG Y10

KLIMASERVICEMASKINER A30 BUS

Til store køretøjer

Coolius A30 BUS er en effektiv og brugervenlig klimaservicemaskine, der er særligt velegnet til store køretøjer såsom bus og tog. Samtidig kan den også anvendes til personbiler, lastbiler, landbrugs- og entreprenørmaskiner samt el- og hybriddrevne køretøjer.

Genanvender kølemiddel

Coolius maskinerne sørger automatisk for at rense og genbruge op til 99,9% af det aftappede kølemiddel, så spild minimeres. Det skåner miljøet og nedbringer samtidig omkostningerne for værkstedet.

Nemt skift mellem olietyper

Maskinen kan uden problemer bruges til både konventionelle køretøjer og elbiler. Den renser nemlig sig selv med kølervæske mellem hvert service - uden brug af ekstraudstyr. Det sikrer, at der udelukkende bruges den rigtige og præcise mængde olie til det givne anlæg.

KLIMASERVICEMASKINER A30 BUS
Særligt for A30 BUS

35 kg tankkapacitet

Egnet til bus og tog

Hurtig automatisk skift mellem olietyper

5 m kvalitetsslange medfølger – mulighed for at tilkøbe forlængerslange

Leje pr. måned i 5 år inkl. serviceaftale: 799,-

Brugervenlig og effektiv

Coolius-seriens maskiner er effektive at bruge pga. den korte opstartsfase og den intuitive menu. Med automatisk påfyldning af væsker tilpasset det enkelte køretøj minimeres tidsforbruget og risikoen for fejl.

Høj driftssikkerhed og udvidet garanti

Det er selvfølgelig vigtigt, at vedligeholde maskinen for at bevare driftssikkerheden. Med en serviceaftale forlænges maskinens garanti til op til 5 år og du får mange andre fordele. F.eks. Kan du trække på hjælp fra vores team af specialister, der dækker hele landet og hurtigt kan være fremme hos dig.

LEJ DIN A/C-MASKINE OG SLIP FOR BEKYMRINGER

Alt er inkluderet når du lejer en af Würths effektive og fuldautomatiske aircon-servicemaskiner. Lejeaftalen strækker sig over 5 år og inkluderer samtidig en attraktiv serviceaftale. Det betyder, at du har garanti for driftssikkerhed og slipper for bekymringer.

Würths teknikere kommer på dit værksted og foretager service – helt uden ekstra omkostninger for dig.

Når lejeaftalen udløber kommer vi og henter maskinen.

Eksempel: 599,- pr. måned i 5 år for leje af Coolius A10 eller Y10, inkl. serviceaftale.

Vil du også gøre airconservice nemt for dig selv?

Brug kontaktformularen, hvis du vil høre mere.