Kun for erhvervsdrivende  
ADAS
Hvorfor er kalibrering af sensorer vigtigt for din forretning?

Flere og flere biler er i dag udstyret med kamerabaserede systemer, som for eksempel advarsler ved vognbaneskift, genkendelse af trafikskilte eller opbremsning.
For at opretholde en sikker køreoplevelse skal disse systemer kontrolleres og kalibreres hver gang forruden udskiftes og ved reparationer eller justeringer af undervognen.
Derfor ligger der et indtjeningspotentiale i at kunne tilbyde kalibrering som tillæg, når kundernes biler alligevel er på værkstedet.

Sæt din kundes køreoplevelse og sikkerhed i fokus

Med en præcis og hurtig udmåling af ADAS (Advanced Driver Assistance Systems) sikrer du din kunde en komfortabel og sikker køreoplevelse. Mange kunder har investeret i en udstyrspakke og vil naturligvis sætte pris på, at du som fagperson hjælper med kalibrering af udstyret så det er fuldt funktionsdygtigt.

Hvad er dine indtjeningsmuligheder?

Ruder
Ruder

Hvis bilen er udstyret med ADAS, sidder der flere vigtige sensorer i bilens forrude. Derfor er det en oplagt mersalgsmulighed at tilbyde kalibrering af ADAS, når der alligevel foretages et rudeskift.

ADAS/sensorer
ADAS/sensorer

Hele vejen rundt om bilen er der placeret sensorer, der hjælper med at højne sikkerheden og køreoplevelsen. Derfor er det vigtigt også at have fokus på kalibrering af disse, når der eksempelvis foretages buleopretning.

Undervogn
Undervogn

Ved reparationer på undervognen er det vigtigt også at tilbyde kunderne kalibrering af ADAS. Mange sensorer findes i undervognen, og hvis disse ikke fungerer optimalt, går det ikke kun ud over kundernes køreoplevelser men også deres sikkerhed.

Kursus: Bliv inspireret til at gribe fremtidens muligheder

Hvilke eftermarkedsområder spås til at vækste mest? Hvad kræver fremtidens autobranche af dig og dit udstyr? Disse spørgsmål og mange flere stiller vi skarpt på, når vi inviterer teknikere, indskrivningspersonale og værkstedschefer til en spændende dag med fokus på fremtidens indtjeningsmuligheder i autobranchen

Kontakt vores specialister

Lars Bærentsen

Syd-, Sønderjylland og Fyn
Lars Bærentsen
Distriktschef
+45 20 51 70 27
lars.baerentsen@wuerth.dk

Kim Hansen

Midtjylland
Kim Hansen
Distriktschef
+45 21 99 60 57
kimhansen@wuerth.dk

Ruben Højgaard

Nordjylland
Ruben Højgaard
Distriktschef
+45 29 17 05 12
ruben.hoejgaard@wuerth.dk

John Petersen

Nordsjælland og København
John Petersen
Distriktschef
+45 21 27 94 57
john.petersen@wuerth.dk

Jannich Trane

Midt- og Sydsjælland
Jannich Søfeldt Trane
Distriktschef
+45 25 44 43 55
jannich.trane@wuerth.dk

Jan Van de Locht

Danmark (Hunter)
Jan Van de Locht
Distriktschef
+45 40 14 73 58
jan.locht@wuerth.dk

Showroom
Brugtbørs