Kun for erhvervsdrivende  
motor og gearkasse
Hvorfor er det vigtigt at fokusere på motor og gearkasse i din forretning?

Det sker, at værkstederne får problembiler ind, som kan være svære at helbrede uden at skulle udskifte essentielle dele. Blot det at stille den rigtige diagnose for bilen kræver tid, der kunne være brugt mere optimalt. Derfor bør dit værksted have et øget fokus på forebyggelse af kundernes motor-udfordringer og dermed højne potentialet for indtjening på forebyggelse fremfor udskiftning og reparation.

Sæt kunden i fokus

Efter en motorrens kører bilen langt bedre. Den kører længere på literen, oser mindre og får forlænget levetid. Ved at have en god dialog med kunden får værkstedet mulighed for ekstra indtjening på additiver og forebyggende motorrens. Det betyder billigere værkstedsregning for kunden, fordi rensede dele kan genanvendes fremfor udskiftes. For kunden betyder det kontante besparelser, større tryghed og mindre bøvl i hverdagen, når kunden ikke skal undvære sin bil i længere tid på grund af reparationer.

Hvad er dine indtjeningsmuligheder?

Motorrens
Motorrens

Med tiden opstår der sod i bilens motor, hvilket kan resultere i gener for dine kunder. Heldigvis kan problemerne ofte klares med en motorrens, som kan foretages med maskine uden at skille motoren ad.

Problemløsende additiver
Problemløsende additiver

Med problemløsende additiver kan du tilbyde dine kunder en række services, der løser motorrelaterede problemer. Du undgår at skulle skille motoren ad - en hurtig problemløsning frigiver tid til at hjælpe andre kunder, du ellers måtte lade være vente.

Additiver til tanken
Additiver til tanken

Der er god økonomi i at forebygge motorproblemer – også for dine kunder. Derfor efterspørges additiver i stigende grad. Hvorfor ikke give dine kunder mulighed for at købe additiver hos dig og dermed udnytte muligheden for ekstra indtjening?

Kontakt vores specialister

Anders Mondrup

Nord- & Midtjylland
Anders Mondrup
Additiver specialist
+45 20 30 77 07
anders.mondrup@wuerth.dk

Henrik Kücken

Sydjylland & Fyn
Henrik Kücken
Additiver
+45 21 27 04 66
henrik.kucken@wuerth.dk

Stig Jensen

Nordsjælland
Stig Jensen
Additiver specialist
+45 20 29 57 97
stig.jensen@wuerth.dk

Rasmus Berner

Sydsjælland & øer
Rasmus Berner
Additiver specialist
+45 27 75 61 29
rasmus.berner@wuerth.dk