Kun for erhvervsdrivende  
Hvorfor er sporingskontrol vigtig for din forretning?
Sporingskontrol

Hvorfor er sporingskontrol vigtig for din forretning?

Det er en kendsgerning at 6 ud af 10 biler er ude af sporing. Samtidig er kørekomfort et vigtigt parameter for langt de fleste, så hvorfor ikke gøre dine kunders køreoplevelse til en del af din forretning ved at sætte fokus på sporingskontrol?

Sæt dine kunders køreoplevelse i fokus

Mange bilister ved ikke, at rystelserne i deres bil kan skyldes, at bilen er ude af sporing. I værste fald vil nogle bilister fejlagtigt koble den forringede køreoplevelse sammen med bilfabrikanten. Hjælp dine kunder til en bedre køreoplevelse ved at tilbyde dem en gratis sporingskontrol.

En sporingskontrol behøver kun at tage få sekunder

Et helt konkret område, som kan være med til at sikre dit autoværksteds fremtidige indtjening, er den automatiske sporingskontrol fra Hunter.

Når et køretøj passerer igennem sporingskontrollen (Hunter, Quick Check Drive™), måler kameraer afstanden til hjulet for at beregne total toe og individuel camber. Der er tale om en fuldautomatisk sporingskontrol, som kun tager få sekunder, vel og mærke uden en mekaniker på sidelinjen. Laser og optisk teknologi giver uovertruffen nøjagtighed. Systemet skelner hjulene fra køretøjets øvrige elementer og Hunters komplette OEM-specifikationsdatabase sparer tid og om-igen kunder.

Hos Andersen biler i Rødovre får alle biler foretaget en dækdybde- og en sporingskontrol

Morten Hyllekrog fortæller at Hunter Quick Check anlægget giver alle de argumenter der skal til for at sælge en sporing.

Automatisk sporingskontrol på få sekunder

  • Bilen køres igennem sporingskontrollen, hvor der automatisk tages nummerpladebillede, som registrerer og identificerer køretøjet.
  • Kameraer måler afstand og beregner total toe og individuel camber.
  • Alle data genereres til en visuel rapport med grafiske illustration, som kan bruges i dialogen med kunden.

Kombiner Quick Check Drive TM med Hunters automatiske dækmønsterkontrol

Hermed kontrolleres hele undervognen på samme tid - alt foregår automatisk og tager blot få sekunder. Med de grafiske resultater fra HunterNet har det aldrig været lettere at give dine kunder et overskueligt overblik over bilens undervogn.

Dækmønsterkontrol
Agilease-værksted

Agilease, Viborg

Værkstedet har valgt at investere i Quick Check Drive™, som laver automatisk sporingskontrol og dækmønsterscanning. “Ved operationel leasing er det meget fordelagtigt, at man kan scanne bilen inden aflevering til kunden, og så igen, når den kommer retur efter måske 2-3 år. Så har vi al billeddokumentation og et overblik over bilens stand både før og efter udlevering,” siger Esben Klausen, administrerende direktør hos Agilease. Læs mere: Agilease-værksted

Super Dæk Service

Super Dæk Service

Vi indførte Quick Check systemet som en gratis service til alle kunder. Når kundens bil køres ind på værkstedet, scannes den automatisk inden for porten. Når vi møder kunden igen kort tid efter i receptionen, har vi en komplet rapport klar, siger Jan Aaen. Læs mere: Scanner afslører sporings- og dækfejl på få sekunder

Kia, Jørgen Hansen biler

Kia, Jørgen Hansen biler

”Halvdelen af de kunder, som får anbefalet en sporing eller et dækskifte, vælger at gøre noget ved det. Og vi forventer da at få andelen højere op i takt med, at vi bliver bedre til at sælge det ind til kunderne,” siger Jørgen Philipp, eftermarkedschef ved Jørgen Hansen Biler A/S. Læs mere: Würth er med til at sikre fremtidens indtjening for Kia-forhandler

Kontakt vores specialister i værkstedsudstyr

Lars Bærentsen

Syd-, Sønderjylland og Fyn
Lars Bærentsen
Distriktschef
+45 20 51 70 27
lars.baerentsen@wuerth.dk

Kim Hansen

Midtjylland
Kim Hansen
Distriktschef
+45 21 99 60 57
kimhansen@wuerth.dk

Ruben Højgaard

Nordjylland
Ruben Højgaard
Distriktschef
+45 29 17 05 12
ruben.hoejgaard@wuerth.dk

John Petersen

Nordsjælland og København
John Petersen
Distriktschef
+45 21 27 94 57
john.petersen@wuerth.dk

Jannich Trane

Midt- og Sydsjælland
Jannich Søfeldt Trane
Distriktschef
+45 25 44 43 55
jannich.trane@wuerth.dk

Jan Van de Locht

Danmark (Hunter)
Jan Van de Locht
Distriktschef
+45 40 14 73 58
jan.locht@wuerth.dk