Kun for erhvervsdrivende  
Viden til fagfolk
DIT FAG FORANDRER SIG, FØLGER DU MED?

Vi kalder det Würth - Viden til fagfolk

Hos Würth får du mulighed for at følge med udviklingen inden for dit fag. Det betyder kort fortalt, at vi tilbyder relevante kurser til dig og din branche. Find aktuelle kurser nedenfor og få tilført kompetence til dig og din virksomhed.

På kurset får du viden om avanceret klargøring af køretøjer og både. Det betyder, at du efter kurset kan rengøre og rense specielle materialer på interiør såsom læder, alcantara og specielle tekstiler på loft og interiør. Det gælder alle typer køretøjer inden for auto, cargo, agro, MC og camping såvel som både.

Aktuelle datoer

  • 25.-27. juni 2024
  • 27.-29. august 2024

Vi giver dig en dybere indsigt i de øgede indtjeningsmuligheder, der knytter sig til bl.a. bilens undervogn -herunder hjuludmåling og sporing, samt dæk, afbalancering og optimering af hjul. Via vores samarbejde med Hunter og egne erfaringer fra markedet i Danmark, ved vi, at der ligger et markant uudnyttet potentiale skjult i netop bilen undervogn.

Aktuelle datoer

  • 4. september kl. 15.00-19.00 i Kolding
  • 21. oktober kl. 15.00-19.00 i Kolding
  • 23. oktober kl. 15.00-19.00 i Rødovre

Kurset gennemføres sideløbende med AMU-kurset Reparation af airconditionanlæg.

På kurset lærer du at tilrettelægge og gennemføre et rationelt fejlfindingsforløb på airconditionanlæg samt at udskifte forskellige dele.

Vi gennemgår princippet i kølekredsen og du vil efterfølgende kunne arbejde inden for de gældende regler for arbejde på køleanlæg, herunder overholde gældende regler for sikkerhed og miljø.

Aktuelle datoer

Ny dato for efteråret på vej

 

 

FAGLIG SPARRING FRA SPECIALISTER
   

FAGLIG SPARRING FRA SPECIALISTER

Brug specialisternes input som hjælp til effektive arbejdsprocesser, godt håndværk og valg af produkter.´

 

 

 

Viden Til dit arbejde

Hvordan får du pæne svejsesøm, pudser billygter effektivt og undgår, at de rustfrie søm ruster? Hvordan sparer du tid på dine arbejdsprocesser og vælger de rigtige produkter?

BLIV INSPIRERET