Kun for erhvervsdrivende  

Komplette koncepter og faglig sparring

Få komplette koncepter inden for additiver, karrosseri, bilpleje og værkstedsudstyr – naturligvis med specialister, der står klar til at vejlede dig inden for alle områderne. Du kan også få sparring om gode løsninger fra vores specialister i sikkerhed og arbejdstøj. Det kan du både på dit værksted og på et af vores kurser, der er målrettet autobranchen.

 

Additiver
Specialistviden om
Additiver

Få en totalløsning med effektive additiver, kompetenceudvikling og specialistviden, der skaber værdi for dig og dine kunder.

Om additivkonceptet

Karrosseri
Specialistviden om
Karrosseri

Kom hele vejen rundt om bilen med vores sortiment, der passer til alle karrosseriopgaver og få vejledning i arbejdsgange og tekniker.

Om karrosserikonceptet

Bilpleje
Specialistviden om
Bilpleje

Få kvalitetsprodukter og viden om tekniker og produkter, der giver flotte og holdbare resultater samt gør dine kunder tilfredse

Om bilpleje

VU
Specialistviden om
Værkstedsudstyr

Vores specialister i værkstedsudstyr hjælper dig med at indrette dit autoværksted med de rigtige møbler og det rigtige udstyr, så det passer til dine behov.

Om værkstedsudstyr

Specialistviden om sikkerhed på auto- og cargoværkstedet

Uanset om du arbejder med additiver, buleudretning eller skifter dæk er det vigtigt, at du passer på dig selv med det rigtige udstyr og de rigtige værnemidler.

Sikkerhedsspecialisterne kan hjælpe dig med det korrekte udstyr til opgaverne og vejlede dig i, hvordan du sparer tid på din (tidskrævende) kemihåndtering.

Specialistviden om arbejdstøj

Bruger du meget tid på at finde og købe det rigtige arbejdstøj? Arbejdstøjsspecialisten fra Würth besøger dig gerne på dit værksted, så du sparer transporttiden.

Specialisten kan også holde styr på din og dine kollegers tøjstørrelser, så det bliver hurtigt og nemt for dig at genkøbe arbejdstøj og sko. Med i ”pakken” får du naturligvis også vejledning om eksempelvis din tøjstørrelse og specialisten kan også hjælpe med at få dit firmanavn og –logo på tøjet.