Kun for erhvervsdrivende  
Fuge ved dør i vådrum

Om hvorvidt fuger ved døre og vinduer i badeværelset er vådzone, afhænger af rummets indretning. Fugen skal være højelastisk og derfor af silikone eller polymer.

Der skal anvendes en rund bagstop (art.nr. 0875 9 …) for at undgå 3-punkts hæftning og sikre maksimal fleksibilitet af fugen.

Læs mere om anvendelse af fugebagstop.

For lyd- og varmeisolering anbefaler vi at anvende Purlogic Flex skum (art.nr. 0892 142 8) under fugebagstoppen. Den er fleksibel, så døre og vinduer kan efterjusteres, og den har samme isoleringsevne som mineraluld.

Anbefalede produkter

Brug Vådrumssilikone ved afløbet i gulvet, fordi den er vandtæt, fleksibel og indeholder mug- og skimmeldræbende stoffer (fungicid).

Vådrumssilikonen fås i mange farver og kan ikke overmales.

Produktet er optaget i databasen for byggeprodukter, som kan anvendes i Svanemærket byggeri.

Vådrumssilikonen er EMICODE-certificeret i klassen EC1 plus og dermed testet til at have en meget lille afdampning til indeklimaet.

DGNB indikator 13, kvalitetstrin 4.

MS Plus er elastisk og derfor god til fuger ved dørkarme. Den kan bruges i badeværelset, men hvis den udsættes for stor vandpåvirkning skal den overmales.

Produktet er optaget i databasen for byggeprodukter, som kan anvendes i Svanemærket byggeri.

MS Plus er EMICODE-certificeret i klassen EC1 plus og dermed testet til at have en meget lille afdampning til indeklimaet.

DGNB indikator 13, kvalitetstrin 4.

Find de rette produkter til den rette opgave