Kun for erhvervsdrivende  
Specialistviden

Specialistviden om god kvalitet og godt håndværk

Flere Würth specialister tæt på dig

Med en Würth specialist ved hånden, har du altid en sparringspartner tæt på, som du hurtigt og nemt kan få fat i til både dine små og store byggeopgaver. Vores specialister besøger dig, hvor du er, uanset om du står på en byggeplads eller på dit værksted. Det giver dig den bedste vejledning.

Du kan få specialistviden om luft- og vindtæt byggeri, skudmontage, befæstelsesteknik, arbejdssikkerhed og arbejdstøj. Du kan også møde specialisterne på ét af vores kurser til byggebranchen.

Se udbuddet her

Specialistviden om luft- og vindtæt byggeri

Når du bruger vores specialist i luft- og vindtæt byggeri, får du en lang række fordele:

✔ Nem adgang til specialist med bred erfaring, der kan hjælpe dig med både små og store opgaver

✔ Hurtigt svar på dine spørgsmål, så du undgår langvarigt arbejdsstop

✔ Vi tager ansvar – hvis du støder på udfordringer, står vi klar til at hjælpe dig med at løse dem

Specialisten kan både hjælpe dig med produktvalg til en specifik opgave og kan være med i hele processen i større projekter.

Helt konkret kan du få hjælp til:

  • Valg af de mest egnede produkter til opgaven - eksempelvis om du skal bruge dampbremse eller dampspærre
  • Vejledning fra projektstart til projektafslutning
  • Tegningsgodkendelse i forbindelse med f.eks. indbygning af dampbremse/dampspærre
  • Vejledning i materialevalg samt deres anvendelse i forbindelse med BR 2020 Byggeri

Kontakt specialist i dag. Ring til vores kundeservice på +45 79 32 31 70.

Specialistviden

Specialistviden om arbejdstøj

Dit arbejdstøj skal have en god pasform og passe til dine arbejdsopgaver. Du har det på flere timer om dagen, og det dur eksempelvis ikke, hvis tøjet ikke har mange praktiske lommer til dit værktøj. Kontakt arbejdstøjsspecialisten, hvis du vil have vejledning om, hvilket arbejdstøj og sko, der passer bedst til dig og dine opgaver.

Mød arbejdstøj- og skospecialisterne

Specialistviden om arbejdssikkerhed

Hvilke værnemidler skal du huske, når du bruger byggekemi? Hvilket faldsikringsudstyr skal du og dine kollegaer huske, når I arbejder i højden? Og hvordan overholder du bedst muligt lovgivningen? Würths sikkerhedsspecialister kan hjælpe dig med svaret på disse og mange andre spørgsmål.

Mød sikkerhedsspecialisterne

Specialistviden om skudmontage

Kort sagt: Specialisten i skudmontage hjælper dig med at spare tid. Han kan vejlede dig om effektive arbejdsgange, den bedste maskine til opgaven og hvor i byggeprocessen skudmontage kan hjælpe dig med at spare tid.

Mød specialisten i skudmontage

Specialistviden om befæstelsesteknik

Få vejledning i kemisk og mekanisk befæstelse på byggepladsen både før og under dit byggeprojekt. Specialisten kan bl.a. hjælpe dig med at løse konkrete problemer og lave en trækprøver enten inden du monterer eller efter, hvis bygherren stiller krav om en afsluttende trækprøve.

Mød specialisten i befæstelsesteknik

Specialistviden om passiv brandsikring

Hvilke brandsikringsprodukter skal du bruge? Hvordan skal de bruges? Vores brandsikringsspecialister hjælper med at opfylde lovkravene, så den passive brandsikring bliver rigtig første gang.

Mød specialisterne i passiv brandsikring

Specialist i bilindretning

Hvordan indretter du din bil, så du har de bedst mulige arbejdsprocesser, udnytter pladsen optimalt og let finder det, du står og mangler? Vores specialister i bilindretning står klar til at give vejledning i den bedst mulige løsning for dig og din virksomhed.

Specialist i bilindretning