Kun for erhvervsdrivende  
ORSY Construction

Lagerhåndtering med container til byggepladsen

TÆNK FIRKANTET OG SPAR TID OG PENGE MED ORSY® CONSTRUCTION

På byggepladsen skal det gå stærkt, og derfor har du og din virksomhed brug for robust og sikker opbevaring af maskiner og materialer.

Det får du med ORSY Construction, som er ORSY Lagerindretning i aflåst og isoleret container til byggepladsen. Den indeholder alle de smarte Würth løsninger såsom Würth Kemiarkiv og ORSY Systemkufferter, der kan anvendes til både maskiner, byggematerialer og genopfyldning af C-varer.

Containeren kan låses, så du undgår svind fra byggepladsen. Den er indrettet med reoler, og produkterne er patenteret emballage i robust genbrugsmateriale, der beskytter indholdet. Emballagen har gennemsigtig rude og åbning i låget, så du nemt kan genkende og få adgang til indholdet.

Forbedret logistik og mindre spild og spildtid

Forbrugsvarer – C-artikler – er uundværlige på byggepladsen, men de er også tidskrævende og besværlige at håndtere. Der er mange små dele, som tit skal bestilles, der er mange leverandører, artiklerne skal pakkes ud, lægges på plads osv. Det er vores erfaring, at 80% af varens samlede pris er omkostninger til disse opgaver.

Med ORSY® construction får du en løsning, der imødekommer alle dine udfordringer: Du samler alt hos en leverandør – Würth – der kan stå for håndteringen. Du og din virksomhed har eksempelvis ikke længere uforudsete omkostningstunge besøg hos grossister.

Kassetænkning

DINE FORDELE

1. Let adgang til C-artikler direkte på byggepladsen

2. Kompetent og fleksibel service fra vores sælgere, der fylder containeren op, med det du skal bruge

3. Løbende justering af sortimentet tilpasset til dér, hvor du er i byggeprocessen, sikring mod stillestående varer og hjælp til at holde styr på dit forbrug

4. En effektiv indkøbsproces, service og et velfungerende vareflow. Du har det, du skal bruge og undgår turen til byggemarkedet

5. Mindre spild og lavere tidsforbrug til indkøb, håndtering og kontrol, så du bedre kan udnytte din arbejdstid

6. Overskuelig og effektiv indrettet container med modulopbyggede reoler med labels, så du nemt og hurtigt kan finde det produkt, du skal bruge

Servicevogn

Servicevogn på byggepladsen

Würths servicevogne forbedrer dit arbejdsflow, sparer tid og gør det nemmere for dig at beholde overblikket - selv når det går stærkt. Servicevognen er nem at pakke med det, du skal bruge til opgaven, så det aldrig er længere end en armslængde væk.

Du slipper også for tit at gå til containeren, efter det du mangler, og til fyraften ruller du blot vognen ind i containeren.

Servicevognen kan aflåses, så du passer godt på dit værktøj og dine maskiner.

 

Vil du vide mere om lagerstyring på byggepladsen?

Læs mere i denne folder eller kontakt os for flere informationer.

Ring til kundeservice på +45 79 32 31 70.

Vidste du, at du også kan få ORSY systemet på farten, på værkstedet og på lageret?

Skal vi kontakte dig om ORSY® construction?

Udfyld kontaktformularen og så ringer vi dig optil en uforpligtende snak om, hvilke fordele du kan få i din virksomhed.