Kun for erhvervsdrivende  
Odense Auto El ApS

Smart og effektiv løsning

Sikkerhed | Auto & Cargo

Kundecase: Odense Auto El ApS

Odense Auto El ApS havde tidligere et kemirum med de produkter, de anvendte. Her havde sikkerhedsansvarlig hos Odense Auto El ApS, Lisbeth Holst, selv forsøgt at skabe system og overblik vha. billeder, men det var ikke helt lykkedes.

Hun ønskede overskuelighed og samtidig en grundig oprydning i antallet af kemiprodukter. Med Safety at Work løsningen, der ud over Kemihåndtering også består af områderne Forebyggelse af ulykker, Arbejdstøj og velfærd samt Miljøforbedringer, er der kommet styr på sikkerheden på en smart og effektiv måde.

Effektivisering og oprydning

Da Würth allerede var leverandør af kemiprodukter, var det nærliggende også at anvende Kemihåndtering, som er en del af sikkerhedsløsningen Safety at Work. Würth sælgeren præsenterede sammen med Würths sikkerhedsspecialist Kemihåndtering, der med piktogrammer og farver skaber et genkendeligt system, hvor medarbejderne let kan finde de rigtige værnemidler.

– Kemihåndtering gør det nemt at finde det rigtige værnemiddel og var et helt naturligt led i vores ønske om at effektivisere, gøre tingene mere enkle og øge sikkerheden for medarbejderne. Samtidig fik vi ryddet ud i vores produkter, så vi kun har det, vi har behov for.

Safety at Work gør sikkerheden overskuelig

Kemihåndteringen blev for kort tid siden blevet introduceret for medarbejderne, som har taget godt imod konceptet. Og Lisbeth Holst er ikke i tvivl om hvorfor:

– Selv om vi har travlt, må der ikke gås på kompromis med sikkerheden eller forebyggelse af arbejdsulykker. Vores medarbejdere er generelt gode til at beskytte sig, og nu er det blevet ekstra nemt. Vi har ikke så mange kemiske produkter, der kræver større værnemidler, men nu er det blevet så enkelt, at der ikke er nogen som helst undskyldning for at springe over, hvor gærdet er lavest, når det gælder sikkerheden.

Odense Auto El ApS kendte allerede Würths produkter, og det var naturligt at vælge en leverandør, som allerede var i huset, og som de havde tillid til.

– Vi havde brug for hjælp til organiseringen af vores sikkerhed, og Würth sælgeren havde løsningen på vores udfordring, fordi Würth kan tilbyde hjælp i forhold til organisering og forebyggelse. Jeg kunne aldrig selv have fundet så smart og effektiv en løsning. Jeg kendte godt Würth Kemiarkiv, men Safety at Work løsningen Kemihåndtering har hjulpet os meget, fordi systemet er så nemt og smart, slutter Lisbeth Holst.