Kun for erhvervsdrivende  

Ta’ Würth Værkstedsudstyr med i hele din forretning

Få vejledning om værkstedsindretning og værkstedsudstyr, der skaber merværdi, som kan aflæses direkte på din bundlinje og gør dine kunder (endnu mere) tilfredse. Du kan tage os med hele vejen fra den indledende skitse af dit værksted, valg af værkstedsudstyr og til dit efterfølgende behov for service og sparring.

  • Hvordan får du merindtjening og (endnu mere) tilfredse kunder?
  • Hvordan kommer du sikkert og godt i mål med nybygning, tilbygning eller ombygning?
  • Hvordan optimerer du dine arbejdsprocesser?

 

Quick check drive

God kundeservice og ekstra indtjeningsmuligheder på kun 3-5 sekunder uden en mekaniker på sidelinjen. Lyder det som noget for dig og dit værksted? Gør testbaner til en del af din kundemodtagelse, så du øger din indtjening og forbedrer din kundeoplevelse.

Læs mere

Dæk og afbalancering

Tilbyd dine kunder effektiv afhjælpning af vibrationer og sidetræk, så de opnår bedre komfort og køreoplevelse. Vores dæk- og afbalanceringsmaskiner har mange OEM-godkendelser og opfylder alle behov. Med det rette udstyr kan du øge produktiviteten, spare tid og opnå gode resultater første gang - hver gang.

Læs mere

Sporeanlæg

Vidste du, at 6 ud af 10 biler er ude af sporing? Sporeanlæg er derfor en oplagt mulighed, hvor du kan sætte skub i din indtjening og skabe gode kundeoplevelser.

Læs mere

ADAS

Millioner af køretøjer er i dag udstyret med ADAS systemer der kræver korrekt håndtering, for at sikre at ADAS teknologien i bilen er kalibreret korrekt. En 4-hjulsudmåling korrigerer mekaniske justeringer og OEM-specifikke arbejdsgange sikrer, at ADAS teknologien i køretøjet stemmer over ens med køretøjets nye løbslinje.

Læs mere

Lifte

Hos Würth Værkstedsudstyr finder du et stort udvalg af lifte, der kan løfte alt fra ”lette” personbiler til ”tunge” lastbiler og busser. Alle vores lifte er godkendt efter EN 1493:2010, hvilket er din garanti for, at de lever op til dansk og europæisk lovgivning.

Læs mere

Diagnose

Tilbyd dine kunder professionel service og problemløsning uden spildtid – det giver tilfredse kunder. Würths WOW-serie er et fleksibelt og brugervenligt diagnosesystem til personbiler og varevogne, der gør dig i stand til at udføre detaljerede diagnoser på stort set alle bilmærker.

Læs mere

Cargo værkstedudstyr

Cargo udstyr

Vores specialister står klar, hvis du har brug for råd og vejledning til valg af værkstedsudstyr til store køretøjer - uanset om der er tale om lastvogne, busser eller traktorer.

Cargo udstyr

Vores specialister står klar, hvis du har brug for råd og vejledning til valg af værkstedsudstyr til store køretøjer - uanset om der er tale om lastvogne, busser eller traktorer.

Showroom
Brugtbørs

Brugtbørsen

Kvalitetsudstyr behøver ikke være dyrt. Se vores store udvalg af brugte maskiner og gør en god handel.

Bedre arbejdsprocesser, større kundetilfredshed og øget indtjening?

Dét kan vi hjælpe dig med! Vi er totalleverandør med mange års erfaring med komplet værkstedsindretning og – udstyr i god kvalitet.

”På baggrund af den store erfaring med indretning af værksteder har Würth bl.a. leveret skræddersyede løsninger og det nyeste udstyr fra Hunter, der skal være med til at skabe øget lønsomhed og kvalitet på eftermarkedet." - KIA Brand Store

Finansiering
Finansiering, leje & leasing
Montage
Montage & serviceeftersyn
Katalog
Kataloger & brochurer

Inspiration og nyheder…

… lige i din indbakke. Tilmeld dig vores nyhedsbrev, der er målrettet din branche.

Brugtbørs

Gør en god handel i vores brugtbørs, der løbende opdateres med nye maskiner til autoværkstedet.