Kun for erhvervsdrivende  
Se vores udvalg af værktøj, smøremidler og vedligeholdelsesprodukter, så du kan yde den bedste service til dine kunder og hjælpe med at holde deres cykler i topform.

Kvalitetsprodukter rundt om cyklen

Velkommen til Würths univers for cykelværksteder og –butikker. Her finder du alt hvad du skal bruge for at løse opgaver af enhver art på dit cykelværksted. Se vores udvalg af værktøj, smøremidler og vedligeholdelsesprodukter, så du kan yde den bedste service til dine kunder og hjælpe med at holde deres cykler i topform.

Udover vores fremragende produktsortiment tilbyder vi også koncepter og løsninger, der gør hverdagen lettere for dig. Nedenfor finder du mere om f.eks. Würth kemiarkiv og ORSY®opbevaringssystem.

 

   

inspiration

Bliv inspireret af vores katalog. De værktøjer og produkter, du skal bruge på dit værksted kan du nemt klikke i din online kurv ved hjælp af musen

 

 

   

Cykelprodukter til videresalg

Würth har udviklet en serie af cykelprodukter beregnet til videresalg. Ved at tilbyde dem i din forretning, kan dine kunder få den gode Würth kvalitet med hjem. Så har de altid det rette vedligeholdelsesprodukt ved hånden.

Bliv inspireret af vores katalog

 

 

Bliv inspireret af vores katalog
   

Udvalgt cykelværktøj

Würth er kendt for værktøj af god kvalitet – det gælder også vores serie af specialværktøj til cykelværkstedet. Med det rette værktøj bliver det lettere at løse opgaverne. Her finder du udvalgt cykelværktøj som bl.a. aftrækkere, kædeværktøj og diverse nøgler.

 

 

 

 

 

Mere end 50.000 kvalitetsprodukter

Med et stort produktudvalg og adgang til produktviden kan du løse dine arbejdsopgaver bedst muligt.