Kun for erhvervsdrivende  
Specialistviden

Specialistviden tilfører kompetencer til el-branchen

Praktisk viden skaber værdi for dig

Vores specialister hjælper dig med at øge din produktivitet. Det gør de eksempelvis ved at give dig praktisk vejledning om konkrete opgaver. De trækker derfor gerne i arbejdstøjet sammen med dig, hvor du ønsker det. Her giver de dig hands-on viden om produktvalg og arbejdsgange tilpasset dine behov og opgaver.

P.S.: Vidste du, at du også kan få vejledning af specialisterne på kurser? Vi kalder det ”Viden til fagfolk”, og du kan bl.a. deltage i kurser i passiv brandsikring og i befæstelse.

 

Specialist i passiv brandsikring

Når du laver gennemføringer er det vigtigt, at du overholder lovkravene. Specialisterne i passiv brandsikring hjælper dig med at omsætte lovgivningen til praktisk opgaveløsning. På den måde bruger du de rigtige produkter til opgaven og du laver den passive brandsikring rigtig første gang.

Mød brandsikringsspecialisterne

Specialist i befæstelse

Befæstelsesspecialisten tager gerne med dig ud til dine kunder sammen med dig. Det gør han for at kunne give dig den bedst mulige vejledning om eksempelvis kemisk og mekanisk befæstelse. Specialisten kan både hjælpe dig i projektfasen og når et problem opstår akut.

Mød befæstelsesspecialisten

Specialist i skudmontage

Du kan sætte fart på dine opgaver, når du bruger skudmontage. Specialisten i skudmontage vejleder dig i hvordan du kan spare tid. Det gør han bl.a. ved at give dig sparring om, hvilke maskiner du skal bruge til dine opgaver for at spare mest mulig tid.

Mød skudmontagespecialisten

Specialist i arbejdstøj- og sko

Specialisterne er tæt på dig; de besøger dig gerne i din virksomhed. Her vejleder de dig om tøjstørrelse og de rigtige sikkerhedssko og arbejdstøj til dine opgaver.

Mød specialisterne i arbejdstøj- og sko

Specialist i bilindretning

Specialisterne i bilindretning dækker hele landet og besøger dig der, hvor du er. De vejleder dig i den bedste mulige løsning til indretning af dine biler, så du altid kan finde VDE-skruetrækker, forbrugsartikler, og alt det andet du har brug for at opbevare i din bil.

Specialist i bilindretning