Kun for erhvervsdrivende  
Kender du Würths arbejdstøjsspecialister?

Kender du Würths arbejdstøjsspecialister?

Skal du i gang med at indkøbe arbejdstøj til dine medarbejdere, men i tvivl om, hvad du skal vælge? Så kunne det måske være relevant at få besøg af en af Würths arbejdstøjsspecialister.

Indkøb af arbejdstøj og sikkerhedsfodtøj kan være tidskrævende og besværligt, men sådan behøver det ikke at være. Hos Würth hjælper vi med at sætte indkøbet i system, uden at du skal gå på kompromis med hverken kvalitet, service eller fleksibilitet.

En af de muligheder, vi tilbyder, som mange af vores kunder er glade for, er den vejledning de kan få hos vores arbejdstøjsspecialister, enten over telefonen eller på et besøg hjemme på din virksomhed, hvor de viser vores store udvalg af smart arbejdstøj og sikkerhedsfodtøj frem.

Udover at vejlede om tøjets pasform, funktionalitet og kvalitet hjælper vores specialister dig også gerne med at tage medarbejdernes mål og holde styr på dem, så det nemt at bestille igen, når der bliver brug for det. Skal der et firmalogo på tøjet, hjælper de naturligvis også med det.

Ring og aftal et møde med vores arbejdstøjsspecialister og få besøg, når det passer dig.

 

Würths arbejdstøjsspecialister

Midt- og Nordjylland, Færøerne og Grønland

 

Fyn og Jylland (syd/midt)
Jette Nielsen
+45 27 75 61 65
jette.nielsen@wuerth.dk

Rikke Hausgaard Noppenau

Sjælland & øerne samt Grønland og Færøerne
Rikke Hausgaard Noppenau
+45 27 75 61 68
rikke.noppenau@wuerth.dk