Kun for erhvervsdrivende  
Sikkerhed på arbejdspladsen

Sikkerhed på arbejdspladsen - Safety at Work

Få en sikker arbejdsplads - og spar tid og penge

Safety at Work er et sikkerhedskoncept, der gør det nemt for dig at skabe en sikker arbejdsplads med styr på lovgivningen. Oprydning og overblik sparer dig tid og penge og du får vejledning om sikkerhedsløsninger og -produkter inden for fire områder.

Vil du vide mere?

Kontakt os for at få besøg af en sikkerhedsspecialist, når det passer dig. Ring og hør nærmere i vores kundeservice på +45 79 32 31 70.

 

✔ Forebyggelse af ulykker

 • Vejledning om de rette sikkerhedsprodukter
 • Lovpligtigt eftersyn af faldsikring, lifte, kompressorer og el-værktøj

✔ Kemihåndtering

 • Medarbejdersikkerhed og overholdelse af lovkrav
 • Tid og ressourcer er tilpasset dine behov

 

✔ Arbejdstøj og velfærd

 • Arbejdstøj, sikkerhedssko og handsker i høj kvalitet
 • Specialistviden klæder dig godt på til dine opgaver

✔ Miljøforbedringer

 • Miljørigtig og sikker arbejdsplads med udstyr til korrekt sortering
 • Lister til VOC-regnskab
Forebyggelse af ulykker

Forebyggelse af ulykker

Vi kan vejlede dig om de rigtige sikkerhedsprodukter til forebyggelse af ulykker i din virksomhed - det gør det nemt for dig at skabe en sikker arbejdsplads. Du får også adgang til markedets bedste sortiment af sikkerhedsprodukter lige fra høreværn og handsker til faldsikring og førstehjælpsudstyr.

Få styr på de lovpligtige eftersyn

Vi kan hjælpe dig med eftersyn af:

 • El-værktøj
 • Faldsikring: Få foretaget lovpligtigt eftersyn af dit faldsikringsudstyr i vores butikker , her er personalet uddannet til opgaven
 • Lifte og kompressorer: Vi udfører eftersyn hos dig

Du kan bruge Würth Eftersyn til at holde styr på, hvornår dit udstyr skal efterses. Portalen giver dig overblik over din virksomheds produkter, deres placering og fristen for det lovpligtige eftersyn. Det giver dig tidsbesparelser på dine arbejdsmiljøopgaver og sikkerhed for, at eksempelvis din faldsikring efterses og vedligeholdes, så den altid er i forsvarlig stand. Faldsikringsudstyr skal eksempelvis iht. EN 365 efterses hver 12. måned af en kompetent person anvist af producenten.

Würth Eftersyn er i et brugervenligt og intuitivt design og har flere tidsbesparende funktioner:

 • Advisering på e-mail, når det er tid til eftersyn
 • Automatisk information om eftersyn af faldsikring, hvis det foretages i en Würth butik
 • Løbende opdatering af eftersynsstatus på faldsikringsudstyr
 • Dokumentation for, at det lovpligtige eftersyn er foretaget

Vidste du…

… at ulykker, der er forsaget af et fald, er blandt de farligste på arbejdsmarkedet? Du skal bruge faldsikring , hvis arbejde i højden ikke på anden måde kan planlægges, tilrettelægges eller udføres ansvarligt. Brug af faldsikring er en nødløsning og er beregnet til kortvarigt arbejde (normalt 4 mandetimer). Faldsikringsudstyr anvendes, hvor det ikke er muligt at sikre mod fare for nedstyrtning ved brug af egnede tekniske hjælpemidler, f.eks. rækværk, stillads eller personløfter. Arbejdsgiveren skal stille egnet faldsikringsudstyr til rådighed, når arbejdssituationen kræver det.

Læs mere i denne folder

Kemihåndtering

Kemihåndtering – Sidder din kemi lige i skabet?

Vi tilbyder et bredt udvalg af kemiprodukter og værnemidler og sørger for, at du altid har de rigtige kemiprodukter i kemiskabet og bilens sikkerhedstaske. Vi hjælper også med at holde orden og system. Med kemihåndtering fra Würth kan du:

 • Frigøre tid og ressourcer: Du kan bruge flere ressourcer på dine kerneopgaver – vi håndterer alt fra behovsafdækning til implementering og vedligeholdelse.
   
 • Få orden, system og de rigtige produkter: Et kemiskab med de rigtige produkter i det rigtige antal på faste pladser sikrer, at du har de rigtige kemiprodukter og værnemidler til dine opgaver, og at du nemt kan finde produkterne.
   
 • Holde styr på sikkerheden og overholde lovgivningen: Ikoner med henvisning til værnemidler gør det let for dig at anvende det rigtige produkt til den rigtige opgave. Med Würths online kemiarkiv har du altid adgang til og overblik over opdateret kemidokumentation.
   

Online kemidokumentation med Würth Kemiarkiv

Ting tager tid og dokumentation af kemi, der indeholder farlige stoffer og materialer, kan tage lang tid. Med mindre du bruger Würth Kemiarkiv. Det er en digital løsning, der gør det let og hurtigt at udarbejde de lovpligtige papirer, og du har al opdateret kemidokumentation samlet ét sted. Efter en grundig introduktion til Würth Kemiarkiv og evt. lidt vejledning fra en af Würths sikkerhedsspecialister, kan du løse opgaverne hurtigt og effektivt. Også selv om du ikke har specialistviden om kemiprodukter eller arbejdsmiljøloven.

Würth Kemiarkiv kan anvendes uden beregning til alle kemiprodukter, som indkøbes gennem Würth Danmark. Hvis du vil bruge det til produkter, der ikke er købt hos Würth, kan du tilkøbe en abonnementsløsning. Det giver dig samtidig adgang til en række smarte søgefunktioner, som gør det nemt at identificere, hvilke af din virksomheds produkter du skal være særligt opmærksom på.

Arbejdstøj

Arbejdstøj – tæt på dig

Det skal være nemt at finde arbejdstøj, der passer. Derfor kan du enten kontakte én af vores arbejdstøjsspecialister eller prøve tøjet i en Würth butik. Vi har mere end 25 butikker, der er fordelt over hele landet – find en tæt på dig. Du kan også få besøg af en arbejdstøjsspecialist, der kan vejlede dig om tøjstørrelser og hvilket tøj, der passer til dine arbejdsopgaver. Du kan også få trykt dit firmalogo og navn på tøjet.

Vi har et bredt udvalg af arbejdstøj med god komfort og pasform - find det, der passer til dig:

 

Miljøforbedringer

Miljøforbedringer i din virksomhed

Vil du have en miljørigtig og sikker arbejdsplads? Vi kan hjælpe dig med at:

 • Få styr på listen over kemikøb: Vi tilbyder lister til VOC-regnskab.
   
 • Håndtere dit miljøaffald: Vi har udstyret, når kemiaffald eller spild skal opsamles. Affaldsbeholdere, udstyr til opsamling og tydelig opmærkning sikrer rigtig sortering – hver gang. Få en miljørigtig og sikker arbejdsplads – hver dag.