Kun for erhvervsdrivende  
Specialistviden

Vigtig specialistviden til flot slutresultat

Sparring til smedeværksteder og industriel håndværk

Vores specialister dækker hele landet og kan hjælpe dig med sparring på både små og store opgaver. Vi har eksempelvis metalspecialister, der kan give dig sparring om, hvordan du løser dine opgaver med et godt resultat. Vores specialister i henholdsvis sikkerhed og arbejdstøj- og sko kan også klæde dig godt på til dine opgaver – det gælder både værnemidler, arbejdstøj og sikkerhedssko.

 

Specialistviden om
Metalbearbejdning

Få vejledning om svejs, bor, skær og slib, så du får et holdbart resultat med flot finish. Vores metalspecialister kan eksempelvis hjælpe dig med, hvilke produkter du skal bruge til dine opgaver og hvilken rækkefølge du skal løse opgaven i. Ring til kundeservice på +45 79 32 31 70 og lav en aftale omkring et besøg af specialisterne.

Mød metalspecialisterne

Specialistviden om
Sikkerhed

Sikkerheden skal være i orden, når du arbejder i industrien eller på et smedeværksted. Det kan eksempelvis være, du gerne vil vide, hvilke værnemidler, du skal bruge, når du svejser. Det er her, vores sikkerhedsspecialister kommer på banen. De kigger på dine specifikke opgaver og vejleder dig i, hvordan du sætter sikkerheden først.

Mød sikkerhedsspecialisterne

Specialistviden om
Arbejdstøj

Det er ikke ”kun” produkterne og værnemidlerne, der skal være i orden. Det er også vigtigt, at du er klædt godt på til at udføre opgaverne. Vores arbejdstøjsspecialister vejleder dig om det rigtige tøj til dine opgaver – inklusiv sikrer, at du og dine kollegaer får den rigtige tøjstørrelse. Hvis du vil have dit firmalogo på tøjet, kan specialisterne naturligvis også hjælpe.

Mød arbejdstøj- og skospecialisterne

Overfladebehandling

Håndbog til overfladebearbejdning – rustfrit slib

Det er ofte kompliceret at arbejde med overfladebehandling af rustfrit stål. Derfor har vi samlet letforståelige trin-for-trin guides til at opnå det bedste resultat i en letforståelig håndbog. Du kan bruge håndbogen uanset, om du skal polere krumme overflader, eller du skal slibe og polere svært tilgængelige svejsesømme.

Beskrivelserne er suppleret med illustrationer og links til videoer, hvor mange af de forskellige arbejdsgange er vist på en let og tilgængelig måde. Endelig er der i håndbogen et udvalg af maskiner, værktøjer og øvrige produkter, fra vores sortiment. Du kan se hele udvalget i vores online-shop.

Specialist i bilindretning

(Også) når du er på farten er det vigtigt, at du har orden og system. Dét hjælper ORSY® bilindretning med. Vores bilindretningsspecialister tager udgangspunkt i dig og din virksomheds behov, så pladsen bliver udnyttet bedst muligt, og du altid har det ved hånden, du skal bruge.

Specialist i bilindretning