Kun for erhvervsdrivende  
Automatiseret lagerstyring med ORSY® mat

ORSY® mat er en lagerautomat, der er ideel til dig, som ønsker gennemsigtighed af din virksomheds forbrug af C-parts og gerne vil have overblik over din lagerbeholdning ved hjælp af automatiseret lagerstyring.

Lagerautomaten indeholder altid de forbrugsartikler, som du og din virksomhed har brug for i det daglige arbejde. Selv små forbrugsartikler kan have stor betydning.

Det kan nemlig blive dyrt for dig at mangle vigtige artikler – i værste fald sætter det dit arbejde i stå. Dét koster på bundlinjen.

Tænk stort med små ting

Med ORSY® mat fra Würth kan du tænke stort med små ting. Du har nemlig altid det, du skal bruge, når du skal bruge det – intet mere, intet mindre. Lagerautomaten registrer forbruget hos den enkelte bruger og bestiller automatisk det, du og din virksomhed skal bruge.

Beskeden går direkte til Würths lager, og artiklerne sendes afsted – klar til at blive lagt i automaten af din Würth sælger. Det er med andre ord et logistiksystem designet til at sikre, at du bruger så lidt tid som muligt på din lagerstyring og som sikrer tilgang til C-parts 24/7 hele året. Det gælder også den tid, du bruger på at holde styr på din lagerbeholdning.

Med en automat fra Würth kan du tænke stort med små ting. Du har nemlig altid det, du skal bruge, når du skal bruge det – intet mere, intet mindre. Lagerautomaten registrer forbruget og bestiller automatisk det, du og din virksomhed skal bruge.

Det er med andre ord et logistiksystem designet til at sikre, at du bruger så lidt tid som muligt på din lagerstyring. Det gælder også den tid, du bruger på at holde styr på din lagerbeholdning.

Automatiseret lagerstyring

Fordele med en lagerautomat

ORSY® mat indeholder ikke kun forbrugsartikler – du får også stærke fordele med. Du og din virksomhed får eksempelvis færre omkostninger og mere simple processer til lagersystemet.

 

1. Lettere og mere effektivt arbejde

Du har et hurtigt og nemt overblik over forbrugsartikler, så du kan forenkle dine arbejdsprocesser.

2. Mindre forbrug

Du sparer 20-30% på dit forbrug når automaten registrerer de enkelte medarbejderes forbrug af smårtikler.

3. Mere simple processer

Forbruget registreres dagligt og du får leveret forbrugsartikler hver uge – så enkel kan bestillingsprocessen være.

4. Færre omkostninger

Reduceret forbrug og kortere tid brugt på at finde den rigtige forbrugsartikel. Mindre tid brugt på at holde styr på din lagerbeholdning og dermed mere tid til din kerneforretning. Alt dette betyder, at du med en automat fra Würth kan nedbringe omkostningerne til din lagerstyring.

5. Kontrol og overblik over din lagerbeholdning

Automaten er et lukket system. Det betyder, at kun personer med adgang til automaten kan bruge den. Du modtager en rapport, hvor du let kan se brugte småartikler, afsendte bestillinger og afviklede processer.

6. Nem installation og forbindelse

Et strømstik. Det er alt, hvad der skal bruges, når du får installeret en ORSY® mat. Netværksstikket er nemlig overflødigt, fordi enheden (eksempelvis en tablet) på automaten kommunikerer med Würths lager via et mobilt netværk.

Vælg mellem 4 forskellige automattyper

Du kan vælge mellem 4 automattyper og kombinere dem, så de passer til dit behov og dine ønsker. Vi vejleder dig naturligvis i, hvilke automater du får størst fordel af i din virksomhed.

ORSY® mat FP

Automaten har flapmoduler og kan bruges til opbevaring af forbrugsartikler. Du kan vælge mellem 10 forskellige varianter.

ORSY® mat HX

ORSY® mat HX er ideel til opbevaring af værnemidler samt andre produkter, du og din virksomhed bruger tit. Automaten fås med enkeltspiral og dobbeltspiral.

ORSY® mat RT

Automaten bruges til små eller mellemstore produkter og pakker og har rotationsmoduler.

ORSY® mat WGT

Ideel til udlevering af enheder i større mængder i alle pakkestørrelser og antal. Vægtsensorer registrerer udleveringen.

 

En del af ORSY logistiksystem

En del af ORSY logistiksystem

ORSY® er en forkortelse for ORden og SYstem. Det er et komplet logistiksystem, og du kan tage ORSY® med:

Udviklet og tilpasset i mere end 40 år

ORSY® konceptet har eksisteret i mere end 40 år, og har i den periode hjulpet en lang række virksomheder med at få frigjort ressourcer og tilført kompetencer. Det fortsætter også i fremtiden, da vi kontinuerligt udvikler på konceptet, så det matcher den udvikling, der sker i din hverdag og din branche.

Sortimenter, kufferter, værkstedsvogne og meget mere

ORSY® logistiksystemet indeholder – foruden ORSY® mat – også følgende produkter til dit lagersystem:

  • ORSY® systemkufferter
  • ORSY® sortimenter
  • ORSY® værkstedsvogne
  • ORSY® reoler
  • ORSY® bilindretning – både moduler/reoler og tilbehør

Produkterne passer sammen, så du får en komplet lagerløsning. ORSY® systemkufferten passer eksempelvis både i reolen, bilindretningen, værkstedsvognen og i ORSY® containeren på byggepladsen. Alt har desuden faste pladser. Det betyder, at du og dine kolleger ikke skal bruge spildtid på at lede efter den manglende møtrik eller skruetrækker.

Uanset hvilke ORSY® produkter, du indretter dig med i din virksomhed, har du altid det, du skal bruge, der hvor du skal bruge det. Det står Würth sælgeren klar til at hjælpe dig med. Han vejleder om, hvilke produkter, du ikke har behov for og hvilke produkter – i hvilke mængder – du har brug for. Når varerne ankommer, sørger han for at fylde op.

ORSY logistiksystem

Skal vi kontakte dig om ORSY® mat?

Udfyld kontaktformularen og så ringer vi dig op til en uforpligtende snak om, hvilke fordele du kan få i din virksomhed.