Kun for erhvervsdrivende  
Prisvindende produktdesign - Red Dot
Red Dot Award 2018

Innovation er en vigtig del af Würth. Ved Red Dot Award 2018 vandt hele to af vores produkter den fornemme pris for produktdesign.

Red Dot Award 2018

Innovation er en vigtig del af Würth. Ved Red Dot Award 2018 vandt hele to af vores produkter den fornemme pris for produktdesign.

Bitholdere med prisvindende produktdesign

Hos Würth arbejder vi hver dag på at skabe værdi for vores kunder gennem viden, koncepter og produkter, der effektiviserer hverdagens opgaveløsninger, samtidig med, at kvaliteten øges.

Derfor er vi superstolte af, at flere af vores produkter har modtaget den eftertragtede designpris Red Dot Award, som uddeles af en international jury på baggrund af værdiskabende kriterier som kvalitet, innovation, funktionalitet og holdbarhed.

Senest har vi modtaget Red Dot Award for to bitholdere, der er udviklet i tæt samarbejde med vores danske kunder.

 

Prisvindende design - Markedets mindste microlock

Markedets mindste microlock

Disse bitholder kombinerer markedets kraftigste magnet med markedets mindste diameter på låsemekanismen, og med en længde på op til en meter kan de nå dybt placerede og sværttilgængelige skruer. Samtidig giver midterstykket et godt greb, da det ikke roterer med bitten.

”Bitholderen scorer højt med et kompakt design, der forpligter sig til problemfri brug og meget høj funktionalitet.”
- Red Dot Juryen

Prisvindende produktdesign - Markedets kraftigste vinkelbitholder

Markedets kraftigste vinkelbitholder

Kan rotere 360 grader og låses i enhver position. Roterer samme vej som værktøjet og har markedets højeste i-skruningsmoment, så skruemaskinen ikke kan vride den i stykker.

”Bitholderen er kendetegnet ved, at dens vinkel er nem og hurtig at justere. Det gør det muligt at bruge den med høj præcision.”
- Red Dot Juryen