Kun for erhvervsdrivende  
Sikkerhedsspecialist

Specialistviden om sikkerhed på din arbejdsplads

Savner du inspiration til eller vejledning i, hvordan du kan øge sikkerheden på din virksomhed i praksis? Så er der hjælp at hente hos Würths sikkerhedsspecialister.

Dine medarbejderes sikkerhed er vigtig, men hvilke værnemidler og øvrige sikkerhedsprodukter beskytter dem bedst muligt, når de løser deres konkrete arbejdsopgaver? Det er ikke altid helt nemt at finde ud af. Derfor har du hos Würth mulighed for at få vejledning hos vores sikkerhedsspecialister.

Würths sikkerhedsspecialister kender arbejdsmiljøloven og har et indgående kendskab til de sikkerheds- og førstehjælpsprodukter, vi forhandler. Samtidig har de masser af erfaring med at skabe stærke sikkerhedsløsninger, fordi de hver dag besøger kunder, som står med konkrete udfordringer, der skal løses. Det giver dem et optimalt udgangspunkt for at hjælpe dig med at finde konkrete løsninger, der øger sikkerheden på jeres arbejdsplads.

Lyder det som noget, der kunne være relevant for dig, så tøv ikke med at kontakte dem – de står altid klar til at hjælpe.

Ønsker du at anvende Würth Kemiarkiv til at håndtere de lovpligtige opgaver, der følger med, hvis dine medarbejdere anvender kemiprodukter, så hjælper Würths sikkerhedsspecialister dig også gerne i gang med det.

 

Würths sikkerhedsspecialister

Allan Guldager Nielsen

Danmark
Allan Guldager Nielsen
Sikkerheds specialist
+45 25 44 43 74
allan.nielsen@wuerth.dk

Rasmus Flanding

Danmark
Rasmus Flanding
Sikkerheds specialist
+45 21 99 70 86
rasmus.flanding@wuerth.dk

HVORDAN VÆLGER DU DE RIGTIGE VÆRNEMIDLER?
Få overblik med Würth Kemiarkiv