Kun for erhvervsdrivende  
Skudmontage

Vil du gerne spare tid og effektivisere dine arbejdsrutiner?

Sammenlignet med ”standardmontage” til befæstelsesopgaver i stål, beton og murværk er skudmontage betydelig hurtigere. Der er altså stor mulighed for at effektivisere dine arbejdsgange, løse dine opgaver hurtigere og i sidste ende minimere dine omkostninger.

 

Skudmontage

En besparelse på 1 min og 29 sek. pr. montering

Særligt ved byggerier hvor der er mange monteringsopgaver af samme type, kan der virkelig være store besparelser at hente. I et konkret eksempel demonstreres montering af en lægte på beton med standardmontage og efterfølgende skudmontage. Tømmeren sparer i eksemplet hele 1 min og 29. sek. ved at montere trælægten vha. skudmontage frem for den traditionelle facon, hvor der bores for og skrues. Hvis vi leger med tallene og forestiller os, at tømmeren skal montere 50 lægter, bliver det en tidsbesparelse på 1 time, 24 min og 16 sek.

Ud over en hel tydelig tidsbesparelse er det også klart mere skånsomt for tømmerens ryg og skuldre at montere med skud. Der skal bruges færre kræfter og det er lettere at have en god arbejdsstilling.

Udvalgte produkter fra vores online-shop

Vores skudmontage specialist er klar til at hjælpe dig og kommer gerne forbi byggepladsen!

Hos Würth ønsker vi at sikre, at vores kunder opnår succes. Derfor har vi en specialist inden for skudmontage, som er klar til at vejlede dig med at løse opgaverne bedst muligt. Vores skudmontagespecialist besøger dig gerne på byggepladsen, for at hjælpe med at finde den bedste løsning til den konkrete opgave og kommer altid med hele vores sortiment inden for skudmontage.

Kontakt vores skudmontage specialist

Skriv til vores specialist på skudmontage@wuerth.dk

Måske har du brug for en sparringspartner til at vurdere, hvorvidt du kan reducere tidsforbruget i et projekt ved at bruge skudmontage frem for standard montage. Vores specialist har erfaring med små og store opgaver og kan vejlede dig til hvilke produkter, der vil være tidsbesparende i hvilke situationer.

Kan du svare ja til ét eller flere af følgende spørgsmål, skal du ikke tøve med at kontakte vores specialist:

  • Har du brug for professionel sparring til de forskellige produkter, som findes inden for skudmontage?
  • Har du brug for inspiration til, hvordan du kan tidsoptimere dine monteringsopgaver?
  • Har du en hel konkret skudmontage opgave som, volder dig problemer?
  • Har du brug for at få skudmontage demonstreret på din byggeplads?

Hurtig reparation med Masterservice

Vores skudmontage sortiment er ligesom vores øvrige sortiment af høj kvalitet. Skulle uheldet alligevel være ude og din maskine går i stykker, vil vi gerne udbedre skaden hurtigst muligt, uden det skaber unødvendigt besvær i din hverdag. Derfor inkluderer vi Masterservice i dit køb som en udvidet service, der sikrer dig hurtig og professionel reparation af dit værktøj.

Skudmontage

Lednings- og slangefri maskiner er let anvendelige

Fælles for hele Würths sortiment af skudmontage pistoler er, at alle er lednings- og slangefri og derfor nemme at anvende. Vores sortiment omfatter maskiner til en lang række montageopgaver:

  • Skudmontage i træ, klammere (gas og luft)
  • Skudmontage i træ, dykkere (gas og luft)
  • Skudmontage i træ, pap (gas og luft)
  • Skudmontage i træ, lægter (luft)
  • Skudmontage i beton (gas)
  • Skudmontage i stål (krudt)