Skudmontage - Skal vi hjælpe dig med at spare tid?

Skudmontage

Hvorfor skal du vælge skudmontage?

Skudmontage er 5-10 gange hurtigere end ”standardmontage” til befæstelsesopgaver i stål, beton og murværk. Hvis du bruger skudmontage, kan du derfor effektivisere dine arbejdsgange, så du hurtigere og med færre omkostninger kan løse dine montageopgaver. Maskinerne er lednings- og slangefri og er derfor nemme at anvende. De giver også et bedre arbejdsmiljø, da de giver mindre støv og bedre arbejdsstillinger.

Du kan vælge mellem gaspistoler og krudtpistoler. Gaspistolerne er nemme at gå med, de larmer ikke og er som de eneste i Danmark ETA-godkendte. Krudtpistolerne er naturligvis sikkerhedsmæssigt forsvarlige.

Skulle der mod forventning opstå problemer med din maskine, sørger vi for hurtig reparation og en lånemaskine, så du kan komme videre med dit arbejde.

Hvordan kan skudmontagespecialisten hjælpe dig?

Specialisten kan vejlede dig i, hvordan du sparer tid, når du bruger skudmontage. For at sikre du får mest muligt ud af vejledningen, besøger specialisten dig på byggepladsen. På den måde kan du få vist produkterne, hvor du skal bruge dem.

Baseret på dine arbejdsopgaver kan specialisten også vejlede dig i, hvilke produkter du med fordel kan anvende. Specialisten kan både hjælpe dig med større projekter samt med små og store installationsopgaver. Han kan bl.a. give bud på, hvordan du kan reducere tidsforbruget i et projekt.

Skudmontage

Skal vi kigge forbi byggepladsen?

Ring til skudmontagespecialisten på 21 99 60 06.