Kun for erhvervsdrivende  
Würth Bilindretning

Skal vi tegne din nye bilindretning?

Vores landsdækkende bilindretningsspecialister står klar til at hjælpe dig med din nye bilindretning. Baseret på dine behov og opgaver kan de i vores 3D-tegneprogram udarbejde indretningsforslag til dig og din virksomhed.

Bilindretningsspecialisterne kan også demonstrere ORSY® bilindretning for dig i deres egne servicebiler, så du kan afprøve de forskellige løsninger og mærke kvaliteten.

 

For – som vi siger – god kvalitet skal opleves. ORSY® bilindretning er naturligvis i den velkendte, gode Würth kvalitet, og bilindretningsspecialisterne hjælper dig med at sætte sikkerheden først. Bilindretningsmodulerne har nemlig gennemgået omfattende crash tests hos blandt andet TÜV og DEKRA i Tyskland.

Bilindretning målrettet dig og din virksomhed

Specialisterne kan både vejlede dig om bilindretning generelt, og om hvilke moduler og tilbehør, der passer til dig og din virksomheds (vare)biler. De hjælper dig eksempelvis med at vælge den bilindretning, der giver dig de bedst mulige arbejdsprocesser og den bedste udnyttelse af den begrænsede plads i dine køretøjer.

bilindretningbilindretning

Vil du have besøg?

Udfyld formularen og så ringer vi dig op.