Kun for erhvervsdrivende  
En stærk partner - også i fremtiden
En stærk partner
- også i fremtiden
En stærk partner
- også i fremtiden

Ta' Würth med i hele din forretning

Würth har været en stærk samarbejdspartner i autobranchen i mere end 50 år – det er vi også i fremtiden. Din branche har været under forandring de sidste mange år, og det vil fortsætte i fremtiden. Problemløsning på biler bliver eksempelvis mere kompliceret – det stiller (nye) krav til dit værktøj, udstyr og faglige kunnen.

Du kan tage os med i hele din forretning fra produkter til faglig og praktisk viden, som skaber fremtidssikret merværdi i din virksomhed.

Det får du hos Würth

✔ Innovative produkter, der ruster din forretning til fremtiden

✔ Opdateret viden på kurser til fagfolk

✔ Sparring med erfarne specialister om den seneste udvikling

Øget indtjening

Baseret på vores mange års erfaring, og med fingeren på pulsen, vejleder vi dig om produkter og nye serviceydelser, som øger din indtjening, både nu og i fremtiden. Du får også salgsredskaber, eksempelvis på salgskursus.

Endnu større kundetilfredshed

Når du tilbyder dine kunder ekstra ydelser, oplever de det som en ekstra god service. Ta’ eksempelvis godt imod dine kunder i din kundemodtagelse med en testbane.

Optimerede arbejdsprocesser

Arbejdsprocesser, udstyr og værkstedsindretning. Disse tre ting har betydning for, at du har tidsbesparende arbejdsgange, som frigiver tid og ressourcer. Vores specialister står altid klar til at vejlede dig.

Vil du med til race?

Det er vi! Derfor er vi med tilHistoric Grand Prix i København. Vil du også med? På vores stande kan du blive tanket op med råd om, hvordan du får din bil til at stråle og performe maksimalt. Du kan deltage i konkurrencer, se vores brede produktprogram og møde vores specialister.

Historic Grand Prix

Hvornår
9. – 11. oktober 2020

Hvor
Bellahøj i København

Würths stand
Område L3 ud mod Main Street, tæt på ryttergården.

Ny dato – samme billet

Har du allerede købt billet til Copenhagen Historic Grand Prix gennem Würth inden datoen blev ændret?

Bare rolig. Billetter med den oprindelige dato gælder stadig til arrangementet, selvom det afholdes i oktober.

Würth Pitstop

Skal du med? Få billetter til fordelagtige priser!

Vil du være med til at opleve grand prix stemning og se de fede biler, kan du købe billetter hos din Würth sælger til fordelagtige priser. Du kan få dagsbilletter til kun 229 kr. (værdi min. 310,-).*