Kun for erhvervsdrivende  

Den eneste vendbare montagehandske på markedet vinder Red Dot Award

Den er god nok! TigerFlex Double holder dobbelt så længe, som en almindelig TigerFlex Plus-handske. Du kan nemlig bruge den på begge sider. Og ja, den passer selvfølgelig lige godt på både højre og venstre hånd. Og nu har den innovative montagehandske vundet den prestigefyldte designpris, RED DOT AWARD.

Så nu er det slut med handsker, der bliver smidt ud, fordi der mangler en makker. Det er godt for både miljøet og økonomien. Komforten og sikkerheden er selvfølgelig i den kendte, høje TigerFlex kvalitet.

Innovativ produktudvikling

Når det er muligt at anvende TigerFlex Double på begge sider, skyldes det bl.a., at fingrene er strikket i et fleksibelt materiale med specialudviklede bøjezoner. Herudover har handsken en blød, åndbar nitrilbelægning med TigerGrip på begge sider. Handsken har derfor samme gode slidstyrke, greb og fingerføling, uanset hvilken hånd du bruger den på.

Nitrilbelægningen på TigerFlex Double er mere åndbar end den, der anvendes på traditionelle montagehandsker.

Du får derfor ikke mere svedige hænder, når du bruger TigerFlex Double-handsken, end når du bruger en traditionel montagehandske. Til gengæld er den mere støv- og vandafvisende.

  • Kan bruges på begge sider
  • Passer til både højre og venstre hånd
  • Undgå makkerløse handsker
  • Økonomisk i brug
  • Bøjezoner
  • Høj komfort
TigerFlex Double vinder innovativ designpris

TigerFlex Double vinder innovativ designpris

I sommeren 2020 blev montagehandsken hædret med en Red Dot Award; en prestigefyldt designpris til anerkendelse af innovativt, industrielt design.

Juryen, der uddeler Red Dot Award, bedømmer ud fra kriterier som innovation, funktionalitet, kvalitet, ergonomi, brugsværdi og holdbarhed.

Om TigerFlex Double udtalte juryen: ”Denne vellykkede arbejdshandske adskiller sig gennem en idé om at beskytte miljøet vha. funktionelt og kreativt design.”

 

EN HANDSKE TIL ENHVER OPGAVE

TigerFlex Double er den nyeste handske i vores produktlinje TigerFlex, som består af montagehandsker til dig, som ønsker kvalitetshandsker, der giver et godt greb, er rare at have på, er nemme at arbejde med og beskytter hænderne bedst muligt. Alle TigerFlex handsker er udviklet og produceret med afsæt i moderne, innovativ teknologi og kendetegnet ved et kompromisløst materialevalg.