Kun for erhvervsdrivende  
Koncepter til værkstedsudstyr

Skab (mer)værdi på værkstedet

Skab meget mere værdi til værkstedet med den rette værkstedsindretning og –udstyr. Det giver synlige resultater, og du får optimeret din bundlinje med Würth.

Vi vejleder og hjælper dig med at gøre din forretning endnu mere rentabel. Få input til hvordan du bedst muligt indretter værkstedet, når du står over for en etablering, eller få hjælp til optimal udnyttelse af værkstedsudstyret.

Vi kender din forretning og din branche. Du får derfor de kompetencer, der skal til for at give et 360° blik på din arbejdsdag og forretning.

Lad os ringe dig op og vejlede dig om merindtjening og (endnu mere) tilfredse kunder, værkstedsetablering i form af nybyg, tilbyg eller ombyg samt optimering af arbejdsprocesser.

Det får du med Würth Værkstedsudstyr

✔ 360° værdiskabelse

✔ Skræddersyede koncepter

✔ Kompetent og fagligt stærkt team

 

Dem har vi hjulpet

Siden 2009 har vi hjulpet og optimeret mere end 50 værksteder, så de nu får meget mere ud af deres forretning. Det er en hel del værksteder igennem årene. Senest har vi skabt merværdi for bl.a. Ejner Hessel, KIA og SDKbiler. Har du brug for hjælp? Så lad os ringe dig op og hjælpe dig og din forretning videre.

Ejner Hessel
Ejner Hessel
Ejner Hessel

 

Værkstedsindretning øger effektivitet

En større kundeoplevelse, en bedre medarbejdertilfredshed, en øget effektivitet og en styrket bundlinje.

Det var de fire succeskriterier, KIA Brand direktør Anders Styrup havde med, da han henvendte sig til Würth Værkstedsudstyr for at få re-designet Nellemanns KIA Brand Store i Odense.

- Vi har opnået alt det, vi håbede på: Øget effektivitet, mere på bundlinjen, glade medarbejdere og tilfredse kunder, siger han.