Få værdi af dit værkstedsudstyr

Værdiskabende serviceydelser

Vi tilbyder en række afprøvede produktområder, som kan bidrage til en forbedring af din bundlinje. Vi har stor erfaring i implementering og opstart. Derfor får du en række konkrete værktøjer til mersalg og markedsføring, så du altid får det optimale udbytte af din investering.

Resultatet er, at du står stærkere og mere synligt på markedet både nu og i fremtiden - og vi er selvfølgelig med hele vejen med uddannelse og vejledning. Hvilket udstyr kan forbedre din indtjening? Og hvordan anvender du det optimalt?

Sporing, afbalancering, diagnose og klimaservice forbedrer din indtjeningsmuligheder:

Sporing

6 ud af 10 biler er ude af sporing og et sporeanlæg fra Hunter er derfor et solidt udgangspunkt for øget indtjening og gode kundeoplevelser gennem dialogmodtagelse. Markedets mest avancerede sporeanlæg fra Hunter giver dig nemlig mulighed for at foretage et sporingstjek på under 1 minut og samtidig udskrive resultatet med illustrationer, som fungerer ideelt som dialogværktøj med dine kunder.

Kontakt vores Hunterspecialist for flere informationer.

Se mere om Hunter og hjuludmåling

Afbalancering

Tilbyd dine kunder effektiv afhjælpning af vibrationer og sidetræk, så de opnår bedre komfort. Med det rette udstyr kan du øge produktiviteten og opnå gode resultater første gang - hver gang - og du undgår reklamationer og spildt arbejde på problemhjul.

Med markedets bedste afbalanceringsudstyr fra Hunter kan du tilbyde dine kunder effektivt at afhjælpe problemer forårsaget af vibrationer, sidetræk og ubalance. Hunter står bl.a. bag SmartWeight teknologien , der reducerer forbruget af afbalanceringsvægte med 30-40 %. De har også udviklet en teknologi, som foretager hjuldiagnose ved hjælp et reelt fysisk tryk svarende til det vejtryk, der opstår under kørsel.

Kontakt vores Hunterspecialist , hvis du vil høre mere.

Læs mere om afbalancering og se vores udvalg af dæk- og afbalanceringsmaskiner

WOW-diagnose

Få en konkurrencefordel med markedets stærkeste multibrand diagnose, der sikrer, at du kan tilbyde dine kunder fejlsøgning og dokumentation af fejl på alle bilmærker. WOW dækker nemlig hele spektret af udstyr til egendiagnose fra personvogne til lastvogne og busser. Diagnoseudstyret er udviklet med brugervenlighed i centrum, og har derfor en intuitiv menu med adgang til tekniske data, serviceskemaer, reparationstider og fejlsøgningstips. Desuden kan udstyret anvendes trådløst og stationært.

Vil du have mere information? Kontakt vores specialister i WOW-diagnose.

Se også de brugervenlige WOW-produkter

Klimaservice

Aircon service er et voksende merindtjeningsområde, der med fordel kan tilbydes hele året, og som er relevant for størstedelen af din kundemassen. Würth tilbyder et bredt udvalg af OEM-anbefalede aircon maskiner til både R134 og 1234YF, og som også er velegnede til hybridbiler. Maskinerne arbejder fuldautomatisk, så du kan udføre øvrig service på bilen imens.

Se et udvalg af vores aircon maskiner