Kun for erhvervsdrivende  
Trykluft, olieanlæg og vaskeudstyr

Trykluft, olieanlæg & vaskeudstyr

Vaske- og væskeudstyr fra Würth er økonomisk og tidsbesparende og sikrer, at du opretholder et godt arbejdsmiljø.

Vi tilbyder i partnerskab med Jens Linde A/S den komplette løsning - både levering, installation, reparation og vedligeholdelse af olieanlæg. Jens Linde A/S forhandler og servicerer førende produkter fra Graco og Orion, som vi har samarbejdet med gennem en lang årrække.

Vi har opbygget et stærkt partnerskab, så du som kunde hos Würth har en totalleverandør, der favner alt udstyr til dit værksted. Vi rådgiver og vejleder om produkter og løsninger, og når det kommer til selve leverancen, er det med Jens Linde A/S som afsender inden for områderne olie og ventilation.

 

Olieanlæg

Indretning med integreret olieanlæg, trykluftforsyning og elforsyning

  • Nem adgang til det, der skal bruges ved alle arbejdsstationer
  • Lettere arbejdsgange – minimer din spildtid, når er ved hånden

Det modulopbyggede inventar kan desuden også bruges til værktøjsopbevaring, så du slipper for tidskrævende ture til eksempelvis lageret for at hente de, du skal bruge.

Ring mig op

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med dine etableringer? Kontakt os på telefon +45 79 32 32 32 eller udfyld nedenstående kontaktformular og så ringer vi dig op.

 
Komplet produktudvalg

Du kan få alt i kompressorudstyr fra små komponenter til hobbybrug til store professionelle skruekompressorer. I vores sortiment finder du også alt til dit olieanlæg – inklusiv bl.a. rørføring og køletørrer.

Optimer din forretning med elektroniske olieanlæg

Du får både levering og installation, når du handler hos os. Når behovet opstår sørger vi også for, at udstyret virker bedst muligt. Vi tilbyder både vedligeholdelse og reparation.

Totalløsning – også efter installation

Du får både levering og installation, når du handler hos os. Når behovet opstår sørger vi også for, at udstyret virker bedst muligt. Vi tilbyder både vedligeholdelse og reparation.