Kun for erhvervsdrivende  
Kundecase: Ejner Hessel

Würth som partner på nyt og fremtidssikret Agilease-værksted

Würth er totalleverandør på Agileases nye autoværksted i Viborg, hvor der er investeret i udstyr af topklasse, og Quick Check Drive scanner bilen, så snart den kører ind på værkstedet. Det har aldrig været nemmere at få et overblik over bilens stand og hjulenes sporing.

Som totalleverandør har Würth rådgivet samt leveret og monteret udstyr til det spritnye Agilease-værksted, der blev taget i brug i november. Würth har været ombord på projektet stort set lige fra start, og i samarbejde har de to virksomheder fundet det helt rette udstyr til værkstedet.

Jeg havde hentet tilbud ind fra flere, men valgte Würth, fordi de simpelthen er sådan en god forsamling af gode mennesker. De kunne hjælpe os med hele pakken af udstyr, inventar og værktøj, så vi ikke skulle i kontakt med flere forskellige. De er mega professionelle, gode til at lave tidsplaner og til at holde prisen. Man ved, at det, man får, dur,” siger Esben Klausen, administrerende direktør hos Agilease.

Fremtidsinvestering og glade mekanikere

“Lige siden vi fik aftalen i hus, gav Agilease os faktisk frie hænder. Der har været åben dialog, og hvis vi er stødt på et problem, er det hurtigt taget hånd om i fællesskab. Agilease har valgt det bedste af det bedste, så vi har leveret udstyr i high end-kvalitet, der kan holde i mange år,” siger Per Brask, projektchef for Würth værkstedsudstyr.

Målet var at lave et værksted, der fungerer i mange år frem, så der er ikke blevet sparet på udstyr. Det tæller blandt andet de driftsikre Herman-lifte samt et semiautomatisk dækapparat, der minimerer mekanikernes løft af de enormt tunge fælge. Projektchef for Würth værkstedsudstyr, Per Brask, har været fast tilknyttet projektet lige fra start, og det falder i god jord hos Agilease.

“Det betyder så meget, at den samme mand fortsætter på projektet, når først vi er gået i gang. Per er en dygtig fyr, som gør, hvad han siger, og siger, hvad han gør. Det er altafgørende at have en, man altid kan ringe til, og som ved, hvad det drejer sig om,” siger Esben Klausen, administrerende direktør hos Agilease.

Fuldautomatisk sporingskontrol samt dækdybdescanner.

Fuldautomatisk sporingskontrol samt dækdybdescanner.

Når køretøjet passerer igennem måler kameraer afstanden til hjulet for at beregne toe og individuel camber.

Når køretøjet passerer igennem måler kameraer afstanden til hjulet for at beregne toe og individuel camber.

Smart med Quick Check Drive

På værkstedet i Viborg har Agilease valgt at investere i Quick Check Drive, som laver automatisk sporingskontrol og dækmønsterscanning. Som de eneste i Danmark kan Würth levere Hunters fuldautomatiske scanningsanlæg. “Ved operationel leasing er det meget fordelagtigt, at man kan scanne bilen inden aflevering til kunden, og så igen, når den kommer retur efter måske 2-3 år. Så har vi al billeddokumentation og et overblik over bilens stand både før og efter udlevering,” siger Esben Klausen, administrerende direktør hos Agilease.

I kundemodtagelsen scanner Quick Check Drive hjulenes sporing, ligesom bilens fire sider bliver fotograferet for at fange eventuelle buler. Scanningens resultat bliver vist på et flightboard på væggen og på computere tilkoblet hver arbejdsstation. “Bilen, der ruller igennem, er registreret med nummerplade, biltype, årgang, og hvad data der ellers er. Alle fire hjul bliver scannet og blandt andet tjekket for, om sporingen er i orden. Et felt bliver rødt, hvis dækkene skal skiftes. Det er 100 % pålideligt og simpelthen fantastisk,” siger Per Brask, projektchef for Würth værkstedsudstyr.

Kontakt Würth
Kundemodtagelse