Kun for erhvervsdrivende  
ALCAR stiller skarpt på hjuloptimering og højner kvaliteten
ALCAR stiller skarpt på hjuloptimering og højner kvaliteten

ALCAR satser på komplette hjul af høj kvalitet og investerer i Hunter afbalanceringsmaskine med vejtryksrulle for at imødekomme efterspørgslen på støjsvage hjul.

ALCAR investerer i Hunter afbalanceringsmaskine med vejtryksrulle for at styrke deres position på markedet for komplette hjul.

ALCAR investerer i Hunter afbalanceringsmaskine med vejtryksrulle for at styrke deres position på markedet for komplette hjul.

”Vi er blevet mere konkurrencedygtige på komplethjulsmarkedet efter vi har fået en Hunter afbalanceringsmaskine og det er klart et ekstra kvalitetsstempel oveni vores produktportefølje.”

Per Kloster, administrerende direktør hos ALCAR DANMARK A/S i Skovby, fortæller: ”Vi oplever stor efterspørgsel på komplette hjul til særligt elbiler, hvor både støj og afbalancering er vital, fordi de er så følsomme

At el-biler er mere følsomme, hænger sammen med at alt kan høres og mærkes i en elbil, fordi hjulene er større, bilen tungere, og den larmer mindre end fossile motorer. Alle andre lyde høres derfor tydeligere. Hjul som ikke er afbalanceret og optimeret korrekt vil bevirke en sitrende undervogn med rystende rat og bakspejl og vil bestemt ikke forbindes med en god køreoplevelse.

For at imødekomme efterspørgslen på støvsvage hjul har ALCAR investeret i en ny afbalanceringsmaskine fra Hunter Engineering, som er den eneste på markedet med vejtryksrulle, og Per Kloster er ikke i tvivl om, at investeringen har positiv indvirkning på deres forretning:

Vi er blevet mere konkurrencedygtige på komplethjulsmarkedet efter vi har fået en Hunter afbalanceringsmaskine og det er klart et ekstra kvalitetsstempel oveni vores produktportefølje.

SmartWeight-system reducerer forbruget af vægtklodser med mere end 30 %. Samtidig beregner systemet hvor vægtklodserne skal placeres for at undgå, at hjulet vibrerer under kørslen.

SmartWeight-system reducerer forbruget af vægtklodser med mere end 30 %. Samtidig beregner systemet hvor vægtklodserne skal

placeres for at undgå, at hjulet vibrerer under kørslen.

”Den her type afbalancering med vejtryk betyder for vores kunder, at de ikke har reklamationer.”

”Den her type afbalancering med vejtryk betyder for vores kunder, at de ikke har reklamationer.”

Fokus på afbalancering og hjuloptimering kommer kunderne til gode

Den gode køreoplevelse er et parameter, som mange vægter højt, og ALCAR fortæller stolt deres kunder, at de benytter en Hunter afbalanceringsmaskine med vejtryksrulle til optimering og afbalancering af alle deres hjul.

Det er et betragteligt bedre produkt, vi sender ud ad døren nu end det vi havde før. Jeg har været her i 25 år og har kørt på mange hjul. Nu har jeg for første gang fået leveret hjul, som er afbalanceret på vores nye Hunter maskine – det er den bedste køretur, jeg har fået.

Den her type afbalancering med vejtryk betyder for vores kunder, at de ikke har reklamationer, at de ikke har om-monteringer, efterfølgende om-afbalanceringer og dermed slipper de for at forstyrre deres kunder, som ofte kan være slutbrugeren.” fortæller Per Kloster.

Administrerende direktør, Per Kloster og Teamleder, Lasse Thybo.

Administrerende direktør, Per Kloster og Teamleder, Lasse Thybo.

Vejtryksimulation er en ekstra dimension, som ved at simulere vejtrykket identificerer, om der er hårde punkter i dækket.

Vejtryksimulation er en ekstra dimension, som ved at simulere vejtrykket identificerer, om der er hårde punkter i dækket.

ALCAR satser på komplette hjul af høj kvalitet

Nu og i fremtiden vil afbalancering og optimering af komplette hjul være et vigtigt område i en branche hvor elbiler fylder mere og mere og der bliver efterspurgt kvalitet, minimal støj og maksimal god afbalancering. Per Kloster uddyber:

ALCAR er et kvalitetsmærke indenfor komplette hjul til værksteder og bilforhandlere. Og så kan det ikke nytte noget at vi kommer med noget 2. rangs eller 3. rangs. Derfor har vi valgt at investere i en Hunter afbalanceringsmaskine med vejtryksrulle som er velanset i markedet og for mig at se findes der ikke et umiddelbart alternativ. Folkene, som betjener maskinen, er dygtige og særdeles kvalificerede, men udstyret skal også være i orden."

?Hvad kan en afbalanceringsmaskine med vejtryksrulle?

Hunter Road Force Elite er den eneste afbalanceringsmaskine på markedet med vejtryksrulle. Når hjulet afbalanceres, sikrer rullen at der samtidig testes med vejtryk og sidetræk. Du får altså en fuld diagnose på hjulet og sikkerhed for, at ingen dæk kører med for højt vejtryk og skaber en dårlig køreoplevelse. ALCAR har samarbejdet med Würth Danmark om udvælgelsen af netop Hunter Road Force Elite og har været meget tilfreds med sparringen og samarbejdet. Per Kloster uddyber:

Samarbejdet med Würth har været fantastisk. Det har været engageret. Investeringen har været pengene værd og lidt til

Interesseret i dækskifte- og afbalanceringsmaskiner?