Dit fag forandrer sig, følger du med?

Vi kalder det Würth - Viden til fagfolk

Hos Würth får du mulighed for at følge med udviklingen inden for dit fag. Det betyder kort fortalt, at vi tilbyder relevante kurser til dig og din branche. Find aktuelle kurser nedenfor og få tilført kompetence til dig og din virksomhed.

Kurser til auto

Kurser til

Auto

Vil du forbedre din praktiske viden inden for auto, optimere dine arbejdsprocesser og få redskaber til mersalg?

Se kurserne her

Kurser i metalbearbejdning

Kurser til

Metal

Få et grundlæggende kursus målrettet metalbranchen i slib og polering af rustfrit stål, som du kan bruge i dit daglige arbejde.

Se kurserne her

Kurser i befæstelse og klimaskærm

Kurser til

Byg

Kurserne giver dig et kompetenceløft inden for træ- og byggebranchen, som du kan bruge til at løse opgaver i din dagligdag.

Se kurserne her

Kurser til el-branchen

Kurser til

El

Deltag i relevante kurser målettet el-installationer, og få viden om f.eks. passiv brandsikring eller befæstelsesprincipper.

Se kurserne her

Kursus til VVS

Kurser til

VVS

Arbejder du til dagligt med VVS-installationer, og vil du have fornyet praktisk viden inden for eksempelvis befæstelsesteknikker?

Se kurserne her

Kursus i sikkerhed

Kurser i

Sikkerhed

Alle skal sikkert hjem fra arbejde, ta’ på kursus og få brugbar viden om kemihåndtering, personlige værnemidler og faldsikring.

Se kurserne her

Specialistviden

Mangler du specialistviden?

Få specialistviden til godt håndværk

Når du møder Würths specialister, kommer de altid i arbejdstøjet og i egen servicebil med specialudstyr. De bidrager med viden og vejledning, så du nemmere kan løse de udfordringer, du møder.

Vi har erfarne specialister inden for mere mere end 10 fagområder, og de tilfører alle kompetencer og frigør ressourcer.

Se vores specialistområder inden for din branche: