Kun for erhvervsdrivende  
Hedensted VVS

Tilliden er afgørende

ORSY | VVS

Kundecase: Hedensted VVS

For Jens Palmelund, der siden 2000 har ejet og drevet Hedensted VVS, spiller ORSY en stor rolle i hverdagen. Det, der startede som et ønske om en totalleverandør til befæstelse, blev til en komplet ORSY løsning, hvor Würth sælgeren varetager håndtering, opfølgning og vedligeholdelse og dermed sikrer ORden og SYstem i forbrugsartiklerne. På den måde har de 16 medarbejdere altid har det, de skal bruge lige ved hånden.

Inden Hedensted VVS tog ORSY løsningen i brug, brugte de somme tider lang tid på at skaffe manglende smådele og oplevede derfor en mindre effektiv arbejdsgang, fordi medarbejderne skulle forbi byggemarkedet på vej til opgaverne. Efter halvandet år med ORSY løsningen er der kommet orden og system på lageret, og alle medarbejderne har det, de skal bruge, hverken mere eller mindre.

– ORSY løsningen har givet os mere struktur og synergi. Lagerreolerne sikrer, at vi altid har styr på forbrugsdelene, så vi bruger ikke værdifuld tid på ture til byggemarkedet. Derudover er vi altid sikre på, at vores værktøj og forbrugsdele passer sammen. Det betyder effektive og lettere arbejdsgange, forklarer Jens Palmelund.

Aftaler bliver overholdt med bredt program

I starten kom Würth sælgeren hyppigere hos Hedensted VVS. Efterhånden som aftalen er kommet op at køre, kommer han med faste intervaller og servicerer os. Den gode relation til Würth sælgeren betyder meget for Jens Palmelund:

– Det, der gør hele forskellen for mig, er det gode forhold til sælgeren. Han kommer og passer lagerreolen hos os, og jeg har fuld tillid til, at han gør de t rigtigt og overholder vores aftaler. Derfor behøver jeg ikke tænke på, om løsningen kører, som den skal, for det ved jeg, den gør.

Hedensted VVS har afvekslende arbejdsopgaver i kraft af, at de hovedsagligt udfører servicereparationer og vedligehold, og det stiller store krav til lagerbeholdningen.

– Når man udfører projektarbejde, køber man typisk alle forbrugsvarerne ind, fordi man kan estimere forbruget. Med hovedvægten på serviceopgaver har vi brug for et bredt produktprogram, fordi der aldrig er to dage, der er ens. Med Würth som leverandør kan vi få det brede produktprogram, vi er afhængige af for altid at være dækket ind og klar til opgav erne, siger Jens Palmelund.

En leverandør – to løsninger

Hedensted VVS anvender også en del af Würths sikkerhedskoncept Safety at Work, nemlig kemihåndtering, der med kemiarkiv, kemiskab, sikkerhedsblade og værnemidler sikrer, at det er nemt at holde styr på sikkerheden.

– Safety at Work er helt uundværlig for os, fordi der er meget at holde styr på i forhold til sikkerheden. Når vi skal have nye produkter, er det nemt at få papirarbejdet i orden, og vi ved, hvilke værnemidler, vi skal anvende. Det gør det også nemmere for os, at det er den samme mand, der kommer hos os. Jeg kender Peder og har fuld tillid til ham. Derfor behøver jeg ikke bekymre mig om, hvorvidt tingene er i orden – hverken sikkerhedsmæssigt eller i forhold til vores forbrugsartikler. Det er en stor hjælp i hverdagen, slutter Jens.