WÜRTH FESTUGE
5 DAGE MED MASSER AF STÆRKE TILBUD

 

Masser af nyheder og stærke tilbud

D. 7. - 11. oktober 2019 kan du deltage i Würth Festuge. Her er masser af stærke tilbud, nyheder, konkurrencer og butiksaktiviteter.

Her sker det:

  • Besøg din Würth butik alle dage
  • Shop online hele døgnet på wuerth.dk og Würth App
  • Bestil hos kundecenteret på tlf. 7932 3170
  • Kontakt din Würth sælger

Würth Festuge tilbud og nyheder
Det sker i din Würth butik

Kig forbi din nærmeste Würth butik

I Würth Festuge kan du:

Spare 20% på alle skruer, skudsøm, bolte og møtrikker samt arbejdstøj og sko

✔ Få gratis kaffe og morgenbasser indtil kl. 10:00 og grillpølser fra kl. 11:30 - 14:00

✔ Købe for 10.000,- og få en jakke med i købet (så længe lager haves)

Vind et gavekort på 10.000 kr.!

Når du gør et køb under Würth Festuge - uanset hvor du handler - deltager du automatisk i en lodtrækning om 1 gavekort på 10.000,- til brug i en Würth butik.

Vind et gavekort på 10.000 kr.
Deltag i konkurrencen - Vind 1 kg. slik

Vind 1 kg slik

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag i lodtrækningen om 10 x 1 kg slik.

Sådan deltager du i konkurrencen

For at deltage i konkurrencen, skal du tilmelde dig vores nyhedsbrev. Hvis du allerede modtager vores nyhedsbrev, kan du selvfølgelig stadig deltage. Efter du har tilmeldt dig nyhedsbrevet, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte, at du gerne vil modtage nyhedsbrevet. Når du har bekræftet, deltager du i lodtrækningen. Husk at bekræfte inden konkurrencen udløber d. 11/10 2019.

* Ja tak, Würth Danmark A/S (CVR-12561113) må gerne kontakte mig på mail, telefon, sms og i online bannere med gode tilbud, events og konkurrencer, markedsføring og vejledning om produkter relateret til godt håndværk. Jeg kan til enhver tid afmelde mig.

Personoplysninger
Würth Danmark A/S er dataansvarlig. Vi opbevarer og behandler de personoplysninger, du har afgivet samt din IP-adresse med henblik på at administrere og sende fra Würth Danmark A/S samt til at målrette vores markedsføringstiltag til dig. Du har ret til indsigt i, hvad vi har registreret og til at få rettet eller slettet eventuelle forkerte oplysninger. Hvis du har spørgsmål til behandlingen af dine oplysninger, kan du kontakte Würth Danmark A/S på mail@wuerth.dk.

Konkurrencebetingelser
Efter konkurrencens udløb, trækker vi lod om 10 gavekort til en værdi af 1.000 kr. Vinderne får direkte besked. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Ansatte ved Würth Danmark og deres nærmeste familie må ikke deltage i konkurrencen.