Vil du også vækste med Würth?

Få et indtryk af Würth som virksomhed og arbejdsplads i vores job- og karriereunivers. Du kan møde medarbejdere, som hver især repræsenterer forskellige stillinger rundt omkring i vores organisation. De fortæller, hvad netop deres job består i, og hvorfor de er glade for at arbejde hos Würth. Du kan også holde dig opdateret på vores aktuelle, ledige stillinger, og du kan oprette dig i vores jobportal, hvis du vil ansøge uopfordret.

Find ledige stillinger og jobmuligheder via vores jobportal.

Würth Danmark A/S

Bliv del af en global koncern

Som medarbejder i Würth Danmark bliver du en del af en international B-2-B handels- og servicevirksomhed. Vi er en del af Würth-gruppen, der består af over 400 selskaber fordelt på mere end 80 lande. På verdensplan er vi mere end 75.000 medarbejdere – heraf er der cirka 500 medarbejdere i Danmark.

Vi dækker flere brancher, arbejder med afsæt i en stærk vækststrategi og med en vision om, at vi vil være de bedste til at frigøre ressourcer og tilføre kompetence hos vores kunder.

Engagement, trivsel og samspil

Hos Würth lægger vi vægt på et godt arbejdsmiljø, samspil og at arbejde sammen som Ét Würth på tværs af vores jobfunktioner. Vi sætter derfor arbejdsglæde, motivation og trivsel højt. Du får loyale og engagerede kolleger, og ofte fejrer vi mangeårige jubilæer.

Selv efter pensionsalderen engagerer mange medarbejdere sig i Würth - vi har nemlig som noget helt særligt en seniorgruppe for pensionerede medarbejdere, der bl.a. afholder sociale arrangementer.

Læs mere om vores værdier

Fokus på medarbejderne

Få en lang række attraktive personalegoder med Würth

Når du kommer med på holdet, får du en lang række personalegoder:

  • Attraktiv pensionsordning med tilbud om pensionsrådgivning
  • Sundhedsordning med fokus på sundhed og forebyggelse
  • Personaleforening med sociale aktiviteter såsom foredrag
  • Mulighed for deltagelse i kunstforening, der hører under Kulturforum Würth
  • Frugtordning og kantine med sund mad
  • Gode muligheder for efteruddannelse

Efteruddannelse og kompetenceudvikling

Det er vigtigt for os at være vores kunders foretrukne leverandør og samarbejdspartner, ligesom det er vigtigt for os at være en attraktiv arbejdsplads. Vi tror på, at det er afgørende, at vi er nysgerrige og hele tiden udvikler os som organisation og som mennesker - både personligt og fagligt. Når vi har kompetencerne på plads, kan vi løfte opgaverne til vores kunder og kollegers tilfredshed.

Hos Würth udvikler vi i vid udstrækning vores egne talenter og ledere. Vi har diverse kompetenceudviklingskurser og udbyder med stolthed vores egen lederuddannelse, LPU. Hvis du har ambitioner om at udvide dit internationale netværk, udbyder Würth-koncernen også en række internationale kurser og uddannelser.