Vil du være med på holdet?

Som medarbejder i Würth Danmark A/S bliver du en del af en international B-2-B handels- og servicevirksomhed. Vi er en del af Würth-gruppen, der består af over 400 selskaber fordelt på mere end 80 lande. På verdensplan er vi mere end 75.000 medarbejdere – heraf er der cirka 500 medarbejdere i Danmark.

Vi dækker flere brancher, arbejder med afsæt i en stærk vækststrategi og med en vision om, at vi vil være de bedste til at frigøre ressourcer og tilføre kompetence hos vores kunder.

Find ledige stillinger og jobmuligheder via vores jobportal.

Würth Danmark A/S

Engagement, trivsel og samspil

Hos Würth bliver du en del af en stor ”familie”, hvor vi lægger vægt på et godt arbejdsmiljø, samspil og at arbejde sammen som Ét Würth på tværs af vores jobfunktioner. Vi sætter arbejdsglæde, motivation og trivsel højt og imødekommer dine personlige hensyn så meget som muligt, så du trives. Du får loyale og engagerede kolleger, og ofte fejrer vi jubilæer, hvor det ikke er usædvanligt, at der står 30 og 40 år på takkekortet.

Selv efter pensionsalderen engagerer mange medarbejdere sig i Würth - vi har nemlig som noget helt særligt en seniorgruppe for pensionerede medarbejdere, der bl.a. afholder sociale arrangementer.

Læs mere om vores værdier

Personalegoder

Når du kommer med på holdet, får du en lang række personalegoder:

  • Sundhedsordning med fokus på sundhed og forebyggelse
  • Personaleforening med sociale aktiviteter såsom foredrag
  • Mulighed for deltagelse i kunstforening, der hører under Kulturforum Würth
  • Frugtordning og kantine med sund mad
  • Gode muligheder for efteruddannelse

Efteruddannelse og kompetenceudvikling

For hele tiden at kunne hjælpe vores kunder bedst muligt er det vigtigt, vi er nysgerrige og hele tiden udvikler os som organisation og som mennesker – både personligt og fagligt. Når vi har kompetencerne på plads, kan vi løfte opgaverne til vores kunder og kollegers tilfredshed.

Hos Würth udvikler vi i vid udstrækning vores egne talenter og ledere. Vi har flere forløb, hvor du har mulighed for at udvikle din karriere, så den bedst muligt matcher dit potentiale samt dine faglige og personlige ambitioner. Det kan eksempelvis være, hvis du har ambitioner om at blive leder. Würth-koncernen afholder også en række uddannelser, hvor du samtidig kan udvide dit internationale netværk.

Salgstrainee

Er du under uddannelse? Eller søger du en elevstilling?

Vi vægter samspillet med studerende på relevante uddannelsesinstitutioner højt. Måske bliver du endda efterfølgende vores kollega. Er du studerende og har lyst til prøve teorien af i praksis, er du meget velkommen til at kontakte os på hr@wuerth.dk.

Hvert år søger vi også elever til forskellige afdelinger og i vores butikker. Hvis du har ambitioner om en karriere indenfor salg, kan du også deltage i vores salgstrainee uddannelse. Se de aktuelle stillinger eller send os en uopfordret ansøgning.