Kun for erhvervsdrivende  

VIL DU MED PÅ HOLDET I VORES BUTIKSORGANISATION?

Vi tror på relationer og værdien af at kunne se hinanden i øjnene. Derfor er vi altid tæt på vores kunder, enten med kørende sælgere, gennem vores butikker, over telefonen eller via vores online salgskanaler.

Bliver du vores næste kollega i butiksorganisationen, kommer dit arbejde til at handle om vores kunder. Det gælder uanset din rolle og funktion Nøgleordet er kvalitet, og det handler bl.a. om altid at sikre en flot og indbydende butik, så vores kunder kan finde det, de har brug for, her og nu, hver dag. Du ved, hvad du taler om, så du kan give vores kunder de rigtige råd med på vejen.

Vi har butikker i hele landet og åbner løbende nye butikker for at være tæt på vores kunder.

Opgaverne i butiksorganisationen spænder vidt, og derfor beskæftiger vi også mange forskellige profiler, bl.a.:

  • Butiksledere
  • Butikssælgere
  • Regionschefer
  • Butiksudviklere
  • Butikselever

Kunne du tænke dig et job som butikssælger, men ikke har erfaring og kompetencer inden for området, så er det måske noget for dig at blive butikselev.

Mød nogle af vores kolleger fra butiksorganisationen

Katja, butikssælger

”Jeg er vild med at arbejde med service og at have med mennesker at gøre. Det gælder både kunder og kolleger. Det fede er, at salget jo sådan set kommer af sig selv, hvis servicen er i top. For mig betyder gode arbejds- og ansættelsesvilkår også rigtig meget. Vores butikkers åbningstider gør for eksempel, at mine arbejdstider og mit familieliv passer super godt sammen”

Mød Rasmus, uddannet salgstrainee og sælger

”Jeg har ambitioner om at blive kørende sælger hos Würth. Så at starte som butikselev og få opbygget selvtillid, produktkendskab og salgsværktøjer var bare det helt rigtige for mig.”

”Det år jeg, indtil videre har været ansat som handelselev hos Würth, har været det fedeste år i mit liv. Jeg har flyttet mig meget både fagligt og personligt.”

”Det er fedt, at vi skifter mellem arbejde og skole. Skoleforløbene er virkelig fede, og jeg synes, det er spændende at komme tilbage til sit arbejde og bruge det jeg har lært.”

Kim, Butiksleder

”Hos os er jeg ikke blot ekspedient i en butik, uanset stilling er vi alle vigtige vejledere for vores kunder, som er professionelle fagfolk. Jeg sætter en ære i at være en god leder, der ser og udvikler potentialet i mine medarbejdere, og jeg sætter en ære i, at mine butikker lever op til højeste standard hver dag.”