Kun for erhvervsdrivende  

SALGSTRAINEE

Et salgstrainee-forløb hos Würth varer 12 måneder. Dit forløb starter med et grundigt og skræddersyet onboarding-forløb. Du kommer til at indgå i vores Øst- eller Vest-team af salgstrainees og får samtidig knyttet en af vores mange butikker til dig. I din dagligdag vil du dele tiden mellem kundebesøg og butiksarbejde.

I denne unikke jobsammensætning vil du hurtigt opbygge gode relationer med både kolleger og kunder og samtidig få et meget bredt produkt- og forretningskendskab.

Sideløbende deltager du i en række e-læringsmoduler, der er skræddersyet til dit salgstraineeforløb. Hvert læringsmodul afsluttes med en test, og hele salgstrainee-forløbet afsluttes med en eksamen.

Når dit salgstrainee-forløb er afsluttet, vil du i samråd med din nærmeste leder lægge en plan for din videre karriere. Dine interne jobmuligheder spænder bredt med stillinger i Salgs- eller butiksorganisationen og/eller på vores hovedkontor i Kolding.

Elev

At have elever er vigtigt for Würth, dels i forhold til at være med til at give dem en uddannelse, men også for at blive inspireret af et frisk pust ude fra, med de bidrag eleverne kommer med.

Würth har pt. elever inden for følgende uddannelsesretninger: Handelsuddannelsen Salg med brancheretning Værktøj, Handelsuddannelsen Indkøb, Data- og kommunikationsuddannelsen, Mediegrafikeruddannelsen samt Lager- og logistikuddannelsen. Længden af dit elevforløb afhænger af din uddannelsesbaggrund og typen af elevforløb. Dit forløb starter med et grundigt skræddersyet onboarding-forløb, som vil være en del af din opstart hos Würth. Dette vil hurtigt være med til at opbygge gode relationer på tværs af organisationen, ligesom du vil få et bredt forretnings- og produktkendskab.

Herudover vil du i løbet af din elevtid skulle gennemføre de skoleophold der er obligatoriske for den enkelte uddannelse med tilhørende valgfag. Som Handelselev vil skoleforløb foregå på Business College Syd Mommark sammen med andre unge inden for branchen.

Skoleopholdet afsluttes med en fagprøve, som gennemføres som et projekt i Würth.

 

Mød nogle af vores elever og salgstrainees

I Würth har vi tradition for at udvikle talenter, og flere af vores tidligere elever er efter endt uddannelse ansat i forskellige funktioner i Würth.

Simon, IT elev

” Min daglige snitflade i organisationen varierer meget. Oftest er det hovedsageligt kollegerne i IT-afdelingen, men da jeg også hjælper med supportsager, har jeg jævnligt kontakt med de fleste dele af organisationen. Vi har mange forskellige projekter kørende i Würth og mange af dem involverer vores IT-systemer. Det giver mig mulighed for også at blive introduceret til nye systemer, f.eks. de robotløsninger, som forretningen ønsker at introducere i forbindelse med automatisering. En god arbejdsdag for mig kan for eksempel være en lørdag, hvor et par switches skal skiftes i rack skabet. Vi render ind i problemer, vi løser problemerne, vi lærer af problemerne = Succes. Det, der først og fremmest motiverer mig, er at vide, at jeg gør en forskel. Den tanke kan jeg godt lide.”

Simon

Rasmus, handelselev i butik

Jeg har ambitioner om at blive kørende sælger hos Würth. Så at starte som butikselev og få opbygget selvtillid, produktkendskab og salgsværktøjer var bare det helt rigtige for mig.”

Det år, jeg indtil videre har været ansat som handelselev hos Würth, har været det fedeste år i mit liv. Jeg har flyttet mig meget både fagligt og personligt.”

Det er fedt, at vi skifter mellem arbejde og skole. Skoleforløbene er virkelig fede, og jeg synes, det er spændende at komme tilbage til mit arbejde og bruge det jeg har lært.

Morten, Salgstrainee og tidligere indkøbselev

Som salgstrainee i Würth har jeg kontakt med stort set alle dele af organisationen, og jeg bliver hver dag klogere på vores produktsortiment, og hvad Würth kan gøre for vores kunder. Jeg har et rigtig godt samarbejde med mine kolleger i butikken og snakker løbende både med min regionschef, salgssupport, produkt/indkøb og finansafdelingen. Det motiverer mig, at min indsatser er målbare, så jeg løbende kan følge med i min udvikling. Ingen dage er ens, hvilket gør min arbejdsdag meget afvekslende og holder mig skarp. Jeg motiveres af at være med til at gøre en forskel og hjælpe vores kunder.”

Morten