Kun for erhvervsdrivende  
Job & karriere

KARRIERE MED KVALITET

I Würth går vi på arbejde med ét fælles mål. Vi vil være en innovativ og attraktiv partner for det professionelle marked, så vi sammen kan gøre tingene smartere og bedre.

Er du en del af Würth, handler dit arbejde om vores kunder. Det gælder uanset din rolle og funktion. Nøgleordet er kvalitet! Fra din første dag oplever du at blive klædt ordentligt på. Og sådan fortsætter det. For i Würth tror vi på værdien af uddannelse og udvikling, og derfor har vi vores egne udviklingsprogrammer både nationalt og internationalt.

Würth er en vækstorienteret virksomhed, og det er dig og dine kolleger, der skaber fremdriften. Du bliver mødt med tillid til dine evner i et åbent og imødekommende miljø. Vi ved, at de bedste resultater skabes af kolleger, der trives og anerkendes. Derfor gør vi meget for, at vores nye kolleger hurtigt bliver en del af holdet. Vi er sikre på, at det er en af årsagerne til, at vi fejrer så mange jubilæer.

Vi tror på værdien af mål, og vi er ambitiøse, når vi sætter dem. De er en helt naturlig del af dagligdagen, for vi måler hver dag på vores resultater, og vi fejrer vores succeser. I mødet med vores kunder og kolleger kan du være sikker på, at det aldrig bliver skruen uden ende, for her er ingen dage ens. Vores vigtigste værktøj er samspil. For kun når vi spiller sammen og deler viden med kolleger i både Danmark og udlandet, kan vi udløse vores fulde potentiale.

I Danmark er vi ca. 550 medarbejdere, men vi er også en del af noget større. Den familie-ejede Würth-koncern tæller ca. 78.000 medarbejdere med mere end 400 selskaber i 80 lande. Fra vores tyske familie har vi særligt lært to ting. Det vigtigste er den gode relation mellem mennesker. Og så skal der være orden i tingene.

Vores vision er, at vi vil være de bedste til at frigøre ressourcer og tilføre kompetencer.

Det er præcis det, vi mener, når vi siger, at vi gør tingene smartere og bedre sammen.

Würth. Karriere med kvalitet.