Kun for erhvervsdrivende  

OMSÆT DIN TEORI TIL PRAKSIS

Hos Würth beskæftiger vi mange forskellige profiler, og mulighederne for en praktikplads eller et studiejob kan være mange, eksempelvis i følgende afdelinger:

✔️ Marketing & E-business
✔️ HR
✔️ Forretningsudvikling
✔️ Økonomi
✔️ Produkt & Indkøb
✔️ Analyse
✔️ Salgssupport

 

PRAKTIK

Under et praktikforløb hos Würth vil du opleve, at vi tager hånd om din faglige og personlige udvikling.

Praktikforløbet vil flytte dig og gøre dig klogere på dig selv, og hvordan du kan omsætte din tillærte viden i praksis. Du vil fra din første dag opleve, at du bliver klædt ordentligt på og kastet ud i opgaver, så du kan prøve din faglighed af i trygge rammer.

Hvis vi passer godt sammen og timingen er rigtig, så kan dit praktikophold måske ende med at være første skridt på vejen i din Würth karriere.

 

Mød tidligere praktikant

 

Pelle, tidligere praktikant og nu studiemedhjælper

Jeg arbejder sammen med markedscheferne, men har snitflader til både salg, salgssupport, IT, Marketing og andre afdelinger, når der skal løses opgaver. Det ændrer sig fra dag til dag afhængig af mine opgaver, og heldigvis er Würth sådan indrettet, at jeg altid kan finde en person, der kan hjælpe med at løse de opgaver, jeg har. Det motiverer mig at kunne tage ansvar for et projekt og se det vokse. Følelsen af at have gjort et godt stykke arbejde er i sig selv motiverende. Men at der er plads til at lære og lave fejl, er også en vigtig del af det. Det er rigtig fedt, at jeg kan få sparring på mine opgaver, men stadig arbejde selvstændigt uden at føle mig åndet i nakken. Dagligdagen med mine kolleger er vigtig for min motivation, og det er fedt at komme til at snakke med folk på kryds og tværs. Vi har et rigtig godt fælleskab.

Pelle

STUDIEJOB

Mød nuværende studiemedhjælper

Mads

Mads, tidligere praktikant og nu studiemedhjælper

Jeg er studiemedhjælper i økonomiafdelingen i Würth. Her arbejder jeg sammen med både debitor- og kreditorafdelingen. Ved månedsafslutning har jeg kontakt med flere, da mine arbejdsopgaver i den sammenhæng vedrører flere kolleger i organisationen. Det, der motiverer mig mest, er helt klart, at jeg har muligheden for at gøre opmærksom på nogle vigtige nøgletal, som vil kunne forbedre nogle områder i så stor en virksomhed som Würth. Samtidig er det også rart, at jeg som studiemedhjælper kan være med til at aflaste nogle kolleger i økonomiafdelingen, så de kan fokusere på andre opgaver. En god arbejdsdag for mig er, når jeg ser, at mit arbejde hjælper kolleger. Et andet godt kendetegn på en god arbejdsdag er, når vi har haft en masse gode grin i løbet af dagen.