Kun for erhvervsdrivende  

ANSØGNINGSPROCESSEN

Vi gør vores bedste, når vi formulerer vores jobannoncer for at give dig den størst mulige indsigt i det job, du er ved at søge. Når vi har modtaget din ansøgning, får du tilsendt en mail med en bekræftelse. Så ved du, at vi har modtaget din ansøgning.

 

1. SAMTALE

Vi bestræber os på at komme med en tilbagemelding så hurtigt som muligt, men afhængig af den enkelte proces og hvilken type job du søger, kan der nogle gange gå nogle uger, før du hører fra os igen. Det kan være som en indkaldelse til 1. samtale eller som et afslag på din ansøgning.

Hvis du bliver indkaldt til 1. samtale, vil den typisk have en varighed af en time. Her får vi mulighed for at få uddybet dine kompetencer og erfaringer samt lære dig bedre at kende. Samtidig giver det dig mulighed for at lære os bedre at kende og få uddybet jobindholdet for derved lettere at kunne beslutte, om Würth er noget for dig.

 

2. SAMTALE OG TESTGENNEMGANG

Med afsæt i 1. samtale udvælger vi de kandidater, der umiddelbart matcher jobbet bedst. I forbindelse med 2. samtale bruger vi ofte personprofiler/omtanketests, som foregår online og skal besvares, inden du møder til 2. samtale. Under 2. samtale vil du sammen med vores HR-kollega få gennemgået resultatet af dine besvarelser.

Vi vil gerne lære dig bedre at kende. Det gør vi ved at snakke med dine tidligere ledere. Derfor beder vi dig som en del af vores rekrutteringsproces om samtykke til at kontakte referencer.

Nogle gange beder vi også vores kandidater om at løse en opgave, som de skal præsentere under 2. samtale.

Ved ansættelse af sælgere vil der som en del af ansættelsesprocessen desuden blive gennemført en samrejse med en af vores erfarne sælgere. Dette er med til at give dig et større indblik i, hvordan en typisk dag på landevejen kan se ud.

 

TILLYKKE … ELLER TAK FOR DENNE GANG

Efter ansættelsessamtalerne vender vi tilbage med svar, enten i form af tilbud om ansættelse eller med et tak for denne gang. Hvis vi har vurderet, at der i denne omgang ikke var det rigtige match, får du naturligvis en begrundelse. Får du derimod tilbudt jobbet, kontakter vi dig for at aftale dato for gennemgang af ansættelseskontrakt. Herefter vil vi begynde at planlægge dit onboarding-forløb og glæde os til at byde dig velkommen.