Kun for erhvervsdrivende  

ONBOARDING-FORLØB

Vi ved, at det første år af din Würth karriere er afgørende for din succes. Derfor ønsker vi at give dig den bedste start i dit nye job. I vores onboarding-forløb får du kendskab til og viden om vores historie, kultur, salg, produkter og løsninger samt generel know-how om, hvordan vores forretning fungerer.

Udover onboarding-moduler, træningsseancer, samrejser og gode dialoger med nye kolleger og din nærmeste leder, så er en del af dit onboarding-forløb også, at du får tildelt en fast sparringspartner i dit første år. Din sparringspartner vil bidrage med viden, vejledning og svar på dine spørgsmål. Formålet er i al sin enkelthed, at du får den bedste opstart og bliver den succes, som både du og vi ønsker, at du skal være.

Som ny medarbejder vil du gerne hurtigt føle, at du er en del af holdet, at du kan tage ansvar for dine opgaver, og at dine opgaver giver mening i en større sammenhæng. Det er præcist derfor, at vi laver et onboarding-forløb, hvor du bliver meget klogere på forretningen og får et godt netvæk.