Ledige stillinger

Würths jobportal

Du finder de aktuelle, ledige stillinger på vores jobportal. Hvis du ikke kan finde det job, du søger under ”ledige stillinger”, kan du sende dit CV og en ansøgning til hr@wuerth.dk.

Du kan også holde øje med jobmulighederne ved at følge os på LinkedIn.

Jobportal

Sådan ansætter vi

Det er vigtigt, at vi finder de rigtige medarbejdere. Derfor tager vi os tiden til en professionel og grundig rekrutteringsproces. Det er vores erfarne og kompetente kolleger fra HR-afdelingen, der sammen med den ansvarlige leder varetager vores rekrutteringer. Processen fra ansøgningsfrist til vi har fundet den rigtige kandidat varer typisk 2-4 uger. I langt de fleste tilfælde følger vi en bestemt rekrutteringsproces.

I forbindelse med 2. samtale bruger vi ofte opgaver. Dette giver dig et bedre indblik i jobindholdet og os et endnu bedre billede af dine kompetencer. Vi benytter ligeledes en personprofil som supplement til samtalen. Profilen giver et bredere bedømmelsesgrundlag. HR-medarbejderen er certificeret inden for profilen og vil give dig en kort tilbagemelding på din profil under samtalen.

Når vi ansætter sælgere, gennemfører vi en samrejse, hvor du får yderligere indblik i arbejdsopgaverne ved at være med en sælger eller regionschef på job en halv til en hel dag.

Hvis du har spørgsmål til de ledige stillinger eller til behandlingen af din ansøgning, er du velkommen til at kontakte os:

Karen Lebahn Bentzen
HR-chef
Tlf.nr.: 79 32 32 79