Ledige stillinger

Würths jobportal

Du finder de aktuelle, ledige stillinger på vores jobportal. Du kan også holde øje med jobmulighederne ved at følge os på LinkedIn.

Jobportal

Sådan ansætter vi

Det er vigtigt, at vi finder de rigtige medarbejdere. Derfor vægter vi en professionel og grundig rekrutteringsproces. Det er vores erfarne og kompetente kolleger fra HR-afdelingen, der sammen med den ansvarlige leder varetager vores rekrutteringer. I langt de fleste tilfælde følger vi en bestemt rekrutteringsproces:

Step 1 i ansættelsen

Kandidat søges

Vi oplyser om den aktuelle ansøgningsfrist på hvert enkelt stillingsopslag. Du søger jobbet via vores Jobportal. Når vi har modtaget din ansøgning, vil du få tilsendt en automatisk mail med en bekræftelse herpå.

Step 2 i ansættelsen

Indkaldelse til 1. samtale

Når vores rekrutteringsafdeling har modtaget din ansøgning, vil ansættende leder og den rekrutteringsansvarlige sammen vurdere hvilke kandidater, der skal indkaldes til en 1. samtale.

Step 3 i ansættelsen

Indkaldelse til 2. samtale

På baggrund af 1. samtale udvælges de kandidater, der vurderes at være bedst kvalificeret til jobbet. I forbindelse med 2. samtale bruger vi ofte opgaver og personprofiltests. Dette giver et bredere bedømmelsesgrundlag. HR-medarbejderen er certificeret inden for profilen og vil give dig en kort tilbagemelding på din profil under samtalen.

Ved ansættelse af sælgere gennemfører vi desuden en samrejse.

Step 4 i ansættelsen

Tillykke med jobbet eller tak for denne gang

Når alle samtaler er afsluttet, vurderer vi kandidaterne. Den kandidat, der er det bedste match, bliver tilbudt den konkrete stilling.

Når processen er afsluttet, modtager alle kandidater en tilbagemelding på deres ansøgning.

 

Uopfordrede ansøgninger og spørgsmål

Hvis vi i øjeblikket ikke har en ledig stilling, der passer til dig, vil vi opfordre dig til at tilmelde dig vores Jobportal. Når du tilmelder dig, bliver du bedt om at krydse af, hvilken jobkategori du er interesseret i. Derved får du tilsendt en mail, når vi poster et jobopslag, som er relevant for dig.

Hvis du har spørgsmål til de ledige stillinger eller til behandlingen af din ansøgning, er du velkommen til at kontakte os:

Karen Lebahn Bentzen
HR-chef
Tlf.nr.: 79 32 32 79