Medarbejderprofiler i butiksorganisationen

Få et unikt sneakpeak i vores butiksorganisation og dens rivende udvikling

I vores butiksorganisation beskæftiger vi mere end 70 medarbejdere i mange forskellige jobs. Vi har fuld fart på og har flere nye butiksåbninger og projekter på tegnebrættet.Vi har haft fornøjelsen af at følge 3 medarbejdere i 3 forskellige jobs. Se filmene og hør de 3 medarbejdere fortælle hvad deres hverdag hos Würth består af, og hvorfor de synes et job i Würths butiksorganisation, er det helt rigtige for dem.

Mød butikssælger Katja

”Jeg er vild med at arbejde med service og at have med mennesker at gøre. Det gælder både kunder og kolleger. Det fede er, at salget jo sådan set kommer af sig selv, hvis servicen er i top.”

”For mig betyder gode arbejds- og ansættelsesvilkår også rigtig meget, vores butikkers åbningstider gør fx, at mine arbejdstider og mit familieliv passer super godt sammen”

Mød Rasmus, handelselev i butik

”Jeg har ambitioner om at blive kørende sælger hos Würth. Så at starte som butikselev og få opbygget selvtillid, produktkendskab og salgsværktøjer var bare det helt rigtige for mig.”

”Det år jeg, indtil videre har været ansat som handelselev hos Würth, har været det fedeste år i mit liv. Jeg har flyttet mig meget både fagligt og personligt.”

”Det er fedt, at vi skifter mellem arbejde og skole. Skoleforløbene er virkelig fede, og jeg synes, det er spændende at komme tilbage til sit arbejde og bruge det jeg har lært.”

Mød butiksleder Kim

”Hos os er jeg ikke blot ekspedient i en butik, uanset stilling er vi alle vigtige rådgivere til vores kunder, som er professionelle fagfolk”

”Jeg sætter en ære i at være en god leder, der ser og udvikler potentialet i mine medarbejdere, og jeg sætter en ære i, at mine butikker lever op til højeste standard hver dag.”