Kun for erhvervsdrivende  

 

Vi er ambitiøse
Vi er ambitiøse ...

Vi tror på værdien af mål, og vi er ambitiøse, når vi sætter dem. De er en helt naturlig del af dagligdagen, for vi måler hver dag på vores resultater, og vi fejrer vores succeser.

I mødet med vores kunder og kolleger kan du være sikker på, at det aldrig bliver skruen uden ende, for her er ingen dage ens.

Samspil
... og vi spiller sammen

Vores vigtigste værktøj er samspil, for kun sammen kan vi udløse vores fulde potentiale. Og vi ved, at de bedste resultater skabes af mennesker, der trives og anerkendes.

I vores familieejede koncern, som tæller ca. 78.000 medarbejdere på verdensplan, har vi særligt lært to ting: Det vigtigste er den gode relation mellem mennesker. Og så skal der være orden i tingene.

 

 

Vil du med på holdet?”

Würth er en vækstorienteret virksomhed med mange forskellige jobfunktioner, der kræver hver sine faglige og personlige kompetencer. Nedenfor kan du læse om nogle af vores mange spændende karriereveje, og du kan også møde nogle af vores kolleger fra forskellige jobfunktioner.

 

VI ER HER
VI ER HER

Hovedkontor og lager i Kolding

Der
DER

Landsækkende butiksnet

alle vegne
ALLE VEGNE

Danmarks største B2B-salgsorganisation

 

ELEV & SALGSTRAINEE
ELEV & SALGSTRAINEE
PRAKTIK & STUDIEJOB
PRAKTIK & STUDIEJOB

Er du en del af Würth, handler dit arbejde om vores kunder. Det gælder uanset din rolle og funktion. Nøgleordet er kvalitet! Fra din første dag oplever du at blive klædt ordentligt på. Og sådan fortsætter det. For i Würth tror vi på værdien af uddannelse og udvikling.

Derfor byder vi alle nye kolleger ”Velkommen på holdet” gennem et stærkt onboarding-forløb.