Mange forskellige medarbejderprofiler

Würth sælger

Vil du arbejde i vores opsøgende salg?

Vi har mange typer af sælgere, som kører inden for forskellige brancher og kundesegmenter. Vi har erfaring med opsøgende salg siden 1965, og har i dag cirka 250 opsøgende sælgere, der hver dag kører ud på de danske veje for at vejlede, servicere og udfordre vores kunder, så vi gør en forskel i deres forretning.

At blive en dygtig sælger kræver flid og grundighed samt en kæmpe portion nysgerrighed. Derigennem opnår du den nødvendige forståelse for kundens forretning. Du skal være kundeorienteret og have viljen til at nå dine mål, og når vi kombinerer dette med produktfaglighed og salgsfaglighed, er vi sikre på, at vi kan give dig rammerne til at skabe succes. Hvis du gerne vil arbejde med salg, er en mulighed vores program for salgstrainees.

Vil du arbejde i én af vores mere end 25 butikker?

Vores butikspersonale tager sig tid til at vejlede og hjælpe vores kunder. I vores butikker har vi fokus på produktfaglighed, så du kan vejlede vores kunder om produkterne og deres anvendelsesmuligheder. Samtidig skal du have fokus på salgsfaglighed, så du kan spørge ind til kundens behov og hjælpe dem videre. I sidste ende er det din opgave at give vores kunder en god oplevelse og lysten til at komme igen.

Vil du arbejde på vores hovedkontor i Kolding?

Vi har mange spændende jobmuligheder i de forskellige afdelinger på vores hovedkontor i Kolding. Afdelingerne er bl.a. Indkøb, Produkt, Marketing, HR, Salgssupport, IT, Finans, Administration og Lager. Vores hovedkontor er en stor del af værdikæden fra leverandør til kunde. Samtidig udgør det også et professionelt bagland for vores sælgere, så de får frigjort ressourcer til at koncentrere sig om kunderne. Derudover varetages kontakten til Würth-gruppen fra hovedkontoret.

Salgstrainee: Kickstart din karriere hos Würth

Vi har skabt rammerne om de optimale udviklingsmuligheder for talentfulde kandidater!

Som salgstrainee hos Würth indgår du fra første dag i vores dynamiske salgsorganisation. Din primære opgave er at skabe og udvikle kunderelationer samt vejlede og sælge vores professionelle produkter og ydelser.

Salgstrainee