Kun for erhvervsdrivende  

VIL DU MED PÅ HOLDET I VORES SALGSORGANISATION?

Vi tror på relationer og værdien af at kunne se hinanden i øjnene. Derfor er vi altid tæt på vores kunder, enten med kørende sælgere, gennem vores butikker, over telefonen eller via vores online salgskanaler.

Bliver du vores næste kollega i salgsorganisationen, kommer dit arbejde selvsagt til at handle om vores kunder. Det gælder uanset din rolle og funktion. Nølgeordet er kvalitet, og det handler om at gøre tingene smartere og bedre for vores kunder. Vi tror på fælles mål som en helt naturlig del af dagligdagen, og vi måler hver dag på vores resultater.

De fleste af vores sælgere opererer i vores hovedmarkeder, som dækker Auto & Cargo, Byg, Metal, Installation, Maintenance og det offentlige. Herudover har vi kolleger i specialistfunktioner, der bidrager med faglig viden og vejledning inden for bestemte produktkategorier.

Opgaverne i salgsorganisationen spænder vidt, og derfor beskæftiger vi også mange forskellige salgsprofiler, bl.a.:

  • Kørende sælgere
  • Telefonsælgere
  • Butikssælgere
  • Salgstrainees
  • Key Account Managers
  • Regionschefer og salgschefer
  • Specialister

Kunne du tænke dig et job som sælger, men ikke har erfaring og kompetencer inden for området, så er det måske noget for dig at blive salgstrainee?

Mød nogle af vores kolleger fra salgsorganisationen

Simon, storkundesælger

”Jeg har mange gode kolleger, og samarbejder også rigtig godt med butikspersonalet i de butikker, jeg kommer mest i, og også vores byggepladsservice. Jeg har mange ambitioner, og det er fedt at opleve, at det bliver modtaget positivt, og at jeg bliver udviklet”

Jesper, telefonsælger

”Man får en meget grundig oplæring og træning, så man har alle forudsætninger for at lykkes i sit job. Vores salgsorganisation er så stor, at der er rigtig mange forskellige jobmuligheder”

Dennis, Regionschef

”Würth tilbyder mange muligheder for f.eks. lederuddannelse, så man kan blive klædt rigtig godt på i sin lederrolle. At flytte og løfte mennesker for derigennem at skabe de ønskede resultater, er noget af det, der virkelig motiverer mig”