Kun for erhvervsdrivende  
Terrasseskrue, ASSY® Plus
ASSY® PLUS – SPECIAL TERRASSESKRUE, DER SIKRER FLOT FINISH

ASSY® Plus er en special terrasseskrue, der sikrer dig en flot finish ved undersænkning af terrassebrædder. Den specialudviklede terrasseskrue besidder desuden den store fordel, at den ikke flækker træet, heller ikke ved iskruning tæt på terrassens kanter, hvor det ofte kan være svært at undgå.

Det er med andre ord muligt at undgå forboring, fordi special terrasseskruen er udstyret med borespids, der sikrer, at træet ikke flækker – og forboring dermed kan undlades. ASSY® Plus har desuden et særligt asymmetrisk gevind, der giver hurtig montage og høj udtræksværdi.

Special terrasseskruen, ASSY® plus, kommer også med en forstærket stamme, der minimerer risikoen for, at terrasseskruen knækker, hvilket er en stor fordel for dig, der vil arbejde effektivt, og reducere den tid, du bruger på udførelsen af terrassearbejdet.

ASSY® Plus-terrasseskrue er desuden velegnet til arbejde i syreholdige træsorter som fx eg, lærk, mahogni og ceder. Special terrasseskruen kan anvendes ved kystnære miljøer, og er derfor også er et oplagt skruevalg til dig, der udfører terrassearbejde tæt på havområder.

ASSY® Plus special terrasseskrue har:

  • Diameter: 5,5 mm
  • Hovedtype: Linsehoved
  • Overflade: A4
  • Kærv: RW 20
  • Længde: 40 - 80 mm
BESTIL ASSY® PLUS OG TILBEHØR