Kun for erhvervsdrivende  
FAQ

FAQ - (9) Ofte stillede spørgsmål

Hvordan handler jeg på online-shoppen? Hvordan fungerer kemiarkivet? Få svarene på de mest stillede spørgsmål til Würth her.

For at logge på online-shoppen, skal du bruge dit kundenummer, brugernavn og en kode. Når du logger på online-shoppen første gang, får du en e-mail, hvor dit kundenummer, brugernavn og kode fremgår. Hvis du ikke kan finde dine login-oplysninger, kan du kontakte kundeservice på telefon +45 79 32 31 70 eller sende en mail.

Du skal logge ind på online-shoppen og gå til ”Mit Würth”. Du kan herefter ændre e-mailadressen under ”Ordreparametre”.

Du finder det enkelte produkts sikkerhedsdatablad i online-shoppen. Du skal blot søge det frem og herefter kan du klikke dig ind på det. Hvis du ikke kan finde et sikkerhedsdatablad, kan det skyldes, at du skal skifte dine sprogindstillinger til dansk.

Du kan enten finde produkter i navigationen i venstremenuen eller du kan bruge søgefunktionen. Du kan både søge på artikelnummeret og på søgeord. På de enkelte produkter finder du bl.a. tekniske informationer, beskrivelse af anvendelse og meget mere.

For at oprette en bruger skal du selv være administrator. Tryk på ”Mit Würth”, gå til brugeradministration og vælg her ”Opret ny bruger”.

Du skal være logget ind for at kunne se priserne på online-shoppen. Hvis du stadig ikke kan se priserne, så kontakt kundeservice på telefon +45 79 32 31 70 eller sende en mail.

Kemiarkivet har ikke nødvendigvis det samme login, som det, du bruger til online-shoppen. Hvis du vil ændre din e-mail eller kode til kemiarkivet, skal du kontakte kundeservice på telefon 79 32 31 70. Hvis du har glemt din kode, skal du trykke på ”Glemt kodeord” og indtaste oplysningerne. Du vil herefter få tilsendt en ny kode til den e-mail, der er oprettet på din bruger.

I Kemiarkivet ligger der en brugervejledning, der beskriver, hvordan du bruger af kemiarkivet. Du er naturligvis velkommen til at kontakte kundeservice på telefon +45 79 32 31 70., hvis guiden ikke kan hjælpe dig tilstrækkeligt.

Nej, du kan ikke handle som privatkunde. Würth henvender sig til det professionelle marked, og derfor kræver det et CVR-nr. at handle hos os.

Fandt du svaret på dit spørgsmål?

Hvis du ikke kan finde, det svar du søger, kan du kontakte kundeservice på telefon +45 79 32 31 70 eller sende en mail.