Kun for erhvervsdrivende  

Sådan kommer du i gang med online-shoppen

 

Opret dig nemt og enkelt

Ønsker du, som erhvervsdrivende, at have nem adgang til mere end 50.000 produkter af høj kvalitet? Så skal du oprette en bruger på online-shoppen. Du opretter dig med 3 enkle trin:

  • (1) Er du ikke kunde i forvejen, skal du oprette dig som kunde. Er du kunde i forvejen og ønsker adgang til online-shoppen, skal du registrere en bruger.
     
  • (2) Udfyld dine firma- og brugeroplysninger. Husk at udfylde alle de obligatoriske stjernemarkerede (*) felter.
     
  • (3) Hvis du er nyoprettet kunde, skal dit kundeforhold først valideres. Efterfølgende skal du oprette en bruger til dit kundeforhold. Hvis du allerede er kunde og har oprettet en bruger, har du nu adgang til online-shoppen.

 

Dét får du med online-shoppen

Når du er oprettet i online-shoppen, får du adgang til hele vores produktsortiment, som er til rådighed alle ugens dage, 24 timer i døgnet. Du bestiller, når det passer dig og køber via konto, uanset tid (og sted), og så leverer vi direkte til dig eller din byggeplads.

Udover adgang til online-shoppen får du også adgang til vores app-løsninger Würth App og Würth Partner App. De kan hentes i App Store eller Google Play.

Med Würth App får du adgang til vores store produktsortiment og kan klare alle dine bestillinger på farten. På den måde slipper du for at logge på online-shoppen fra din PC. Med Würth Partner App får du mulighed for at skabe overblik over og holde styr på dit materialeforbrug og fordele det ud på dine projekter og byggesager.

Hvis du vil læse mere om vores apps, kan du klikke dig ind på wuerth.dk/app.

Shoppen gør det nemt

”- Vi foretager alle indkøb via e-handel, fordi det på alle måder er det nemmeste og mest effektive for os.
Bestillingsarbejdet går lynhurtigt, blandt andet i kraft af Würths unikke søgefunktion"

Mette Aackmann, Frederikshavn Forsyning